fallback

Общ преглед

Славин Славчев изненадващо спечели шестия сезон на "Като две капки вода" и си тръгна с чисто нова кола от шоуто. На финала той изпълни парчето Highway Star на Иън Гилън от периода му в Deep Purple. Втори остана актьорът Иван Юруков, който според мнозина заслужаваше да се окичи с победата заради цялостното си представяне в шоуто. Иван отново впечатли с Help на The Beatles.

Трети и четвърти останаха Константин и Гери-Никол, които се представиха компромисно в образите на Васил Найденов и Риана.

"Шоуто е едно богатство най-вече заради образите, с които всеки един от нас се среща. Това е изключително облагородяващо за един артист! Благодаря на целия екип, че имах възможност да съм част от всичко това", заяви победителят Славин.

Между изпълненията на финалистите с дуети се отчетоха Златка и Боби като Каризма, а Марги Хранова и Софи Маринова изпълниха One moment in time.

Традиционно бяха връчени утешителни ленти на жури и участници като "Мис Откритие", "Мис Езикова Бариера", "Мистър Пластик" и др.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Зрител

преди 5 години

Славин спечели заради плачещата мама в публиката! Всичко това бе рледварително замислено! Победител за всички нас е ИВАН!

26

Подрепям те 21

преди 5 години

Така е.Иначе чувството за хумор на Рачков беше над допустимото.

25

П.Петров

преди 5 години

Като имитатор Иван Юруков беше най-добрия в целия сезон, но в последното предаване Славин направи по-добро шоу.За мен лично изненадата в сезона беше Златка, без да е актриса или певица (а има потенциал и за двете) се справи доста добре, често пееше по-вярно и от Гери Никол, която уж е певица. Не знам колко и е умствения багаж на Златка,не съм се интересувал от нея точно, но визуално като жена и като тембър на гласа е впечатляваща.Забавен беше сезонът като цяло!

fallback