27

Зрител

преди 5 години

Славин спечели заради плачещата мама в публиката! Всичко това бе рледварително замислено! Победител за всички нас е ИВАН!

26

Подрепям те 21

преди 5 години

Така е.Иначе чувството за хумор на Рачков беше над допустимото.

25

П.Петров

преди 5 години

Като имитатор Иван Юруков беше най-добрия в целия сезон, но в последното предаване Славин направи по-добро шоу.За мен лично изненадата в сезона беше Златка, без да е актриса или певица (а има потенциал и за двете) се справи доста добре, често пееше по-вярно и от Гери Никол, която уж е певица. Не знам колко и е умствения багаж на Златка,не съм се интересувал от нея точно, но визуално като жена и като тембър на гласа е впечатляваща.Забавен беше сезонът като цяло!

24

До 22

преди 5 години

До АнонименИ кое точно му е приятното впечатление на един бивш слаб певец...който в момента се изживява на велик естраден педагог?

23

Мнение

преди 5 години

Аз пък гледам предаването само заради Рачков и Зуека.Уникални са,толкова много ме разсмиват след тежкия работен ден.Остани си все така Рачков,уникален,неповтприм!

22

Златена

преди 5 години

Истината е че фенове на Славин объркаха Като две капки вода със музикално шоу и заради гласа му гласуваха за него а това шоу е за имитации не за пеене.А Иван Юруков спечели нещо много по ценно от една награда и това е обичта на нас неговите фенове

21

Теа

преди 5 години

Спечели напълно заслужено!Беше доста ощетен от журито,но в крайна сметка талантът му надделя.А той пее като звяр...

20

Анонимен

преди 5 години

Адмирации за целият екип зад кулисите който прави възможно това шоу.Приятно впечатление както винаги от Хилда Казасян и Етиен Леви.Също така адмирации за ръководителя на балета който е съвършен във всяко превъплащение.Журиращите гости като Виктор Калев са много над Фънки който е само некачествен и излишен пълнеж.Ако Халваджан смени Рачков,шоуто ще спечели още повече зрители.Тази година Иван Юруков беше номер 1,после Боби и Славин.

19

zxb

преди 5 години

Рачков се изложи, прекалено селско-махленски му станаха лафовете преди края на предаването!!! Заради него се забави следващото предаване поне с 8-9 минути!! И всичко заради едни *** уточнения за това, че Халваджян може/не може да купи гарсониера на Славин!! Лека излагация и липса на професионализъм от страна на Рачков!!! Дано да си вземе поука!!Иначе браво на Славин!!! Заслужи победата!! А тази Гери не знам си коя-дори не трябваше да бъде на финала-Боби Турбото повече заслужаваше-прави шоу

18

чеци

преди 5 години

Стига бе, хора. Участниците бяха на ниво! Повечето от тях са супер заети с други проекти и въпреки това се подготвяха и даваха всичко от себе си! Естествено, че ще има конспирации за това или онова, но не забравяйте, че то е бизнес. Хем трябва да е интересно, хем и печелившо. Който спечелил - спечелил. За мен това бе разтуха след работния ден да погледам малко. Единственото кофти ми бяха НЕ-забавните скечове на Рачков. Той е в 2000-та и не мърда оттам. Дано следващ сезон бъде още по! :)

17

Абсурдистан

преди 5 години

"Професионални" певци и певици (изключая Константин) са бледо подобие на "връчените" им образи.Дали в БГ не е традиция, никой да не е на мястото си-"управлява" ни лице за борба с огъня, а страната се носи като блуждаещ електрон между орбитите на "силите".Иначе награди(и заплати) има за всички, които не ги мързи да се понатоварят.Основния победител за мен си остава екипа на шоуто, успешно пресъздал международния формат, и то по-добре. Таланти има, ама не са тия, които си плащат за показ...

16

Анонимен

преди 5 години

Рачков и Фънки свалят нивото.Винаги превключвах като ги даваха.Откритието на шоуто е Боби и дано успее да избяга от образа на "турбото"който го прави да излежда бездарен а видя се че не е.Иван беше номер 1.КоцИто досаден почти колкото Рачков.

15

Анонимен

преди 5 години

Иван беше много по-добър.

14

Тититии

преди 5 години

Коце сега се гушкаите с фънки

13

Анонимен

преди 5 години

Славин се справи добре, но за мен победител е Иван. Невероятен талант. Да е здрав и още много успехи му пожелавам! Да продължава да ни радва и изненадва с уменията си!

12

Анонимен

преди 5 години

Рачко е най-неприятният дразнещ водещ в национален ефир !

11

анонимен по принуда

преди 5 години

Махнете Рачков-ще провали хубавата идея на шоуто.Преиграва ужасно ,шегите му са неуместни,обидни,напъва се като...прекъсва журито,пречи на изпълнителите, просто ужас!Славин не заслужаваше първо място-публиката не го харесва."Слуховете" в пресата попречиха на Коцето,Маги се изплаши от тях и го свали от 1-то място.Така стана и с Иван.Само те двамата реално бяха победители.Никой друг.

10

до :):)

преди 5 години

Златка отдавана е открита....за всеки платежоспособен.Лиготи се като тийнейджърка.Позьорка с посредствени възможности във всичко с което се е захващала.

9

Сс

преди 5 години

Това шоу е за имитации, Иван през целия формат беше супер. Той трябваше да спечели.

8

П.Петров

преди 5 години

Заслужена победа на Славин! Тая гери ли е мери ли е, много и стана кофти, че не победи. Ама такъв е живота - Славин си е талантлив.