Снимка: Instagram
fallback

Австрийският певец Томас Нойвирт, известен повече с артистичния си псевдоним Кончита Вурст, призна в Instagram, че е ХИВ-позитивен и носи вируса на СПИН.

"Днес дойде денят, когато трябва да се избавя от дамоклевия меч, който виси от години над главата ми: от много години аз съм ХИВ-позитивен. За обществото това няма никакво значение, но бившият ми приятел ме заплашва, че ще разкаже за това. Аз не мога да позволя на никого да ме шантажира и по този начин да влияе върху живота ми", пише Вурст.

Нойвирт създава образа на жена с брада и си избира артистичния псевдоним Кончита Вурст през 2011 г. През 2014 г. печели "Евровизия" с песента Rise like a Phoenix.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Един позитивен

преди 5 години

Не си мислете, че някой има застраховка! Българина има ниска сексъална култура и мъкне болести на едно а си мисли, че на него неможе да се случи! Лъжете се! Понякога и презерватив не помага! Особено както всички друсате и шмъркате сте потенциални пощальони! А като се установи инфекцията ще скачате от блока и темподобни! Има време за всички!

39

Gost74

преди 6 години

Вурст явно е поела големия Вурст. ..

38

Анонимен

преди 6 години

ТОЗИ Г.Н/У/С/НЯ/Р/ Л/А/Й//Н/А/Р НЯМА ЛИ ДА УМРЕ НАЙ- НАКРАЯ? Б/О/К/Л/У/К И НИ/ЩО/ЖЕС/ТВО,КОЕТО ПЕТНИ ИСТИНСКОТО СИ ИМЕ И ИСТИНСКИЯ СИ БИОЛОГИОЧЕН ПОЛ! РАЗСТРЕЛ ТИ ТРЯБВА КОНЧИТА! ДА ГОРИШ В АДА!

fallback