40

Един позитивен

преди 5 години

Не си мислете, че някой има застраховка! Българина има ниска сексъална култура и мъкне болести на едно а си мисли, че на него неможе да се случи! Лъжете се! Понякога и презерватив не помага! Особено както всички друсате и шмъркате сте потенциални пощальони! А като се установи инфекцията ще скачате от блока и темподобни! Има време за всички!

39

Gost74

преди 6 години

Вурст явно е поела големия Вурст. ..

38

Анонимен

преди 6 години

ТОЗИ Г.Н/У/С/НЯ/Р/ Л/А/Й//Н/А/Р НЯМА ЛИ ДА УМРЕ НАЙ- НАКРАЯ? Б/О/К/Л/У/К И НИ/ЩО/ЖЕС/ТВО,КОЕТО ПЕТНИ ИСТИНСКОТО СИ ИМЕ И ИСТИНСКИЯ СИ БИОЛОГИОЧЕН ПОЛ! РАЗСТРЕЛ ТИ ТРЯБВА КОНЧИТА! ДА ГОРИШ В АДА!

37

Анонимен

преди 6 години

Много интересно!!! Сензация!!! Новина на годината!!! А хемороиди има ли??? Не искало да казва, ама написало в инстаграм. Открай време си мисля, че тоя сайт не може да падне по- ниско, ама ей го на- още можело.

36

Анонимен

преди 6 години

Кой знае с колко си е легнал без да ги предупреди след като стана известен.

35

Гост

преди 6 години

Какъв победител на Евровизия ! Само за пример - прогнила работа, даже и вурст-а им е заразен !

34

Анонимен

преди 6 години

Голям праз.

33

Михаил

преди 6 години

На всеки може да се случи,жалко но случайния секс само с презерватив!То даже с партньора не е сигурно!

32

Безопасен

преди 6 години

Прилича ми на Исус. Той с кого е правил секс? Само чрез този акт можеш да го хванеш. Другия вариант е ако имаш рана отворена и той да ти метне заразена кръв по тебе което е хипер рядко и невъзможно да хванеш хив по тоз начин само при даване на кръв има малък шанс ако човекът е забравил да изчисти местото за даване на кръв. И най много лесно се хваща от *** секс без презерватив. Винаги използвайте презервативи знам че не се усеща много добре с него ама по добре с него от колкото хив.

31

Анонимен

преди 6 години

къв е тоя горски *** ?

30

Анонимен

преди 6 години

Европа!

29

Владислав

преди 6 години

май половината ***, гей и лезбийки са носители поне на венчерически болести, ако не на СПИН, за псохологическото отклонение дори СЗО мълчи.Но ние трябва да сме толерантни и да им даваме да се женят и деца да осиновяват.

28

Тото

преди 6 години

Светът се е побъркал,светът е откачил.Факт.

27

абе засрамете сер бе

преди 6 години

По света живеят милионихора, които работят за благото на цялото човечество и могат да бъдат пример и вдъхновение за всички нас, а вие ни занимавате с някакви деградирали типове, техните срамни болести и перуки!!!

26

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 7Владимир за това има само един начин да е виновен, дано не е така, не изглежда такъв човек..

25

Виготура

преди 6 години

Най-демократичните неща в света са дупките по пътищата, спин-ът, куршумите, бомбите - те не подбират бедни, богати, умни, прости, русофили, русофоби.

24

А

преди 6 години

Животът на такива е като компактдиск. Всичко се върти около една дупка.

23

Анонимен

преди 6 години

Да, много талантлив. Някой да помни песента му? Някой да помни Татоо след като си признаха, че не са лесбийки? За да получиш признание в "демократичния свят", трябва да си обратен или да плюеш Путин и Русия. Казва Ви го индивид, който не е русофил и е с либерални възгледи. Свободията и игнорирането на природните закони е проява на пълно невжесто, безотговорност към човечеството и няма нищо общо със свободата на индивида.

22

РП

преди 6 години

Така е, приятелю, така е. Господ не прощава ***, може ние да я приемем и простим, но Той няма. Не се сърди, това е положението. Да се стягат следващите.

21

scbg

преди 6 години

Какво ни интересува нас това?