fallback

Общ преглед

Големият фаворит да спечели Big Brother: Most Wanted! - Коцето, изненадващо остана на второ място, а победител в противоречивия сезон стана Джино Бианкалана. Той загаси лампите в къщата и сигурно сам не е повярвал, че последен затвори вратата на шоуто.

Всичките симпатии определено бяха за Коцето, но явно скандалът, който се разрази през последната седмица между Джино и Динко е оказал своето влияние и Бианкалана бе предпочетен да стане №1. Той със сигурност е по-поредпочитан и от продуцентите, които ще имат поне още няколко седмици реклама на гърба на победителя, тъй като се очаква развитие след нападките на Динко, че е мошеник и дължи пари едва ли не на половин Чикаго.

На финала всичко започна с видеа за финалистите, в които най-близките им хора ги подкрепиха. Емоции и сълзи завладяха съквартирантите, а първа вързопчето си стегна Людмила Захажаева. На пето място пък се нареди Светлана Василева, която си тръгва с най-лъскав имидж, който бе полиран прилежно от сценаристите.

Плеймейтката ни бе представяна в рамките на месец за едва ли не най-красивата участничка пристъпвала прага на къщата в Нови хан. Явно за това повлия и факта, че в момента тя топли леглото на бизнесмена Християн Гущеров, който пък се раздели с фолкпевицата Мария.

Четвъртото място бе за един от любимците на публиката - Фънки, който до последно подкрепяше своя фаворит Константин. За Динко остана третото място. На финала той пожела да напусне под съпровода на песента "Капитан Петко войвода", но в крайна сметка трябваше да се задоволи с импровизираното изпълнение на Коцето.

Така на финалната права останаха фолкпевеца и Джино, а очакванията и прогнозите на публиката и коментаторите бе за краен успех на изпълнителят.

Резултатите обаче бяха катастрофални за Коцето и той не скри разочарованието си, че остава с калъфката.

Финалът бе белязан от неприятна сцена, когато за общата снимка с победителя останаха само Луна и Мариела, а от кумова срама към тях се присъедини и Константин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

118

Анонимен

преди 6 години

До Аз разбирам Биг БрадТе си делят част от печалбата- кой е луд да вярва...

117

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПо-точно момичето казва как ДИНКО я е удрял 5 пъти.и я е пребил,ще и видите клип.Джино,какъвто и да е,е сигурно че на жена не е посягал.А Динко го обвини в това което е той.

116

Анонимен

преди 6 години

Динко обвиняваше Джино, в това което е самият той.Динко с комплексарското си поведение и комплексарските си сцени му хвърли победата в ръцете.Динко му завиждаше,и се мереше вътрешно с него,затова и се опита да изкара Джино черната овца.А всъщност се показа,що за стока е в душата.Намерете в нета,по бтв-интервю на приятелката на ДИНКО..Тогава ще видите как тя обяснява как Динко я е пребил (ТОВА В,което обвиняваше Джино.) Динко е Комплексар..!!

fallback