Само Луна изпрати Нордел. Кадър: Нова тв
fallback

След поредна номинация Мариела Нордел напусна Big Brother и остави сама своята приятелка Луна. Изгонването на готвачката предизвика истинска радост сред останалите съквартиранти и в крайна сметка само фолкпевицата я изпрати до вратата, където си размениха целувки.

Людмила, която не докосваше нейната храна, пък вдигна победоносно ръце във въздуха.

"Имах чувството, че бях в машината на времето. Българите ги водеха за ушите, чуваха се руски другари. Само един човек показа морални качества и психика от хората там и това е Луна, тя трябва да спечели", каза на излизане Нордел.

Междувременно Зорница Линдарева бе изправена пред другарски съд заради опитите й да сваля женения Константин. Всичките в групата се опитаха да й обяснят, че държанието й не е приемливо и натискането й с певеца не говори добре за нея като жена.

"Хора, това е игра. Естествено, че няма нищо между нас. Пък и аз не се притеснявам, че ще ме отхвърли. Много пъти са ме зарязвали, зарязвала съм и аз", оправда се Зорница.

В последните дни тя умишлено показва природните си дадености и се усуква около Коцето, прегръща го, целува го.

"Как ще се чувстваш ти ако беше негова жена", закова я Динко, а отговор така и не последва.

Междувременно Светлана пък заподозря Зорница Линдарева, че играе някакви игри с признанието си, че е загубила две деца.

"Тя си измисля някакви неща, за да стигне до финала. Всеки си измисля някакви неща, за да стигне до там. Някои хора разправят драматични истории, правят неща с друг човек, който е доста популярен, за да стигнат до края на шоуто", каза Василева, визирайки вероятно вече бившата си дружка.

"Всяка жена е преживявала такива неща, при всеки е било. Това какво пречи за брак? Напротив, ако този човек те обича, ще остане до теб, въпреки тези неща. Това се случва на повечето жени в България. Зори влиза в някаква роля", категорична бе кандидатката да сложи фамилията Гущерова. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

А

преди 6 години

Точно така, номер 15. Коцето демонстрира, че не умира от глад, тогава какво прави в ББ, далече от семейството си? Жена му трябва да го пази, всяка жена трябва да си пази мъжа, както и обратното. Зорница е свободна и ако й е харесал, ще действа, много ясно, да не е ***. Но от Надя и Коцето зависи дали ще позволят някоя външна жена да ги раздели. Ако се случи, вината по никакъв начин не е само отвън.

13

---

преди 6 години

Зорито е радост за очите в това предаване. Хич не ме интересува, че флиртела с женен. Жененият да му бере гайлето, още повече, че е известен, че е минал повечето фолкаджийки. Сега да се прави на ощипан, е мнооого смешно. Тя си е свободна. Никой не може да развали семейство отвън, което отвътре е здраво. Ако Зорница развали нечие семейство, то значи, че семейството е фалшиво и се крепи на косъм.

12

бг

преди 6 години

Тоя Биг брадър се гаври с хората и то само с тези,които не харесва.Манипулативно може да изкара някой герой,а друг да срине!Двоен стандарт-Фънки,Коцето "добрите герои",а Нордел и Луна "лошите" Доста тенденциозно шоу!

fallback