14

А

преди 6 години

Точно така, номер 15. Коцето демонстрира, че не умира от глад, тогава какво прави в ББ, далече от семейството си? Жена му трябва да го пази, всяка жена трябва да си пази мъжа, както и обратното. Зорница е свободна и ако й е харесал, ще действа, много ясно, да не е ***. Но от Надя и Коцето зависи дали ще позволят някоя външна жена да ги раздели. Ако се случи, вината по никакъв начин не е само отвън.

13

---

преди 6 години

Зорито е радост за очите в това предаване. Хич не ме интересува, че флиртела с женен. Жененият да му бере гайлето, още повече, че е известен, че е минал повечето фолкаджийки. Сега да се прави на ощипан, е мнооого смешно. Тя си е свободна. Никой не може да развали семейство отвън, което отвътре е здраво. Ако Зорница развали нечие семейство, то значи, че семейството е фалшиво и се крепи на косъм.

12

бг

преди 6 години

Тоя Биг брадър се гаври с хората и то само с тези,които не харесва.Манипулативно може да изкара някой герой,а друг да срине!Двоен стандарт-Фънки,Коцето "добрите герои",а Нордел и Луна "лошите" Доста тенденциозно шоу!

11

Ник Ло

преди 6 години

А Гала скоро ли ще се пенсионира ?

10

Анонимен

преди 6 години

На мен пък Нова тв. ми става все по противна телевизия! В сутрешния блок ни пускат бигбрадър, при Гала бигбрадър, в новините бигбрадър направо отвратителнна работа!

9

1212121212

преди 6 години

Не бях чувала нищо за Мариела Нордел преди да влезе тук, но след като я гледах в предаването съм на мнение, че това е един от най-противните, зли, лицемерни и плашещи хора, които съм виждала през целия си живот. Радвам се, че излезе и още повече се радвам, че в България рядко се срещат хора като нея.

8

сара

преди 6 години

Много "умна" тая нордел - и от сатани и вещери разбираше.

7

Жалко

преди 6 години

за Нордел,идна умна и ерудирана жена.Занимаваха се с килограмите и,вместо с умствения багаж на останали те

6

Анонимен

преди 6 години

Тая Луна е егати и чукана и непукиста!Има нерви като корабни въжета"

5

the Ghost

преди 6 години

Щом народа харесва това, защо тогава се чудим, че възрастните хора хвърлят пачки с пари през терасите, а младите се заробват с кредити от фирми за бързи заеми.

4

xax

преди 6 години

Гоялмо шоу се получава. Жалко, че не го дават целогодишно, а ни занимават със сериали и музикални предавания.

3

Анонимен

преди 6 години

не е луд ,който яде зелника и папка паричките, а който му го дава. може да са изветрели, ама са хитри и до като се лигавят там - пълнят гуша. обаче няма обяснение за тези, които пускат SMS-и за тази пошлост.

2

Анонимен

преди 6 години

тотално побъркани като повечето бг

1

11

преди 6 години

тез па кви са?