Снимка: Нова
fallback

Иван Ласкин не сдържа емоциите си от видяното в "На кафе" днес. Актьорът светкавично изстреля в публичното пространство мисли и чувства за първото съвместно интервю на бившия президент Росен Плевнелиев и синоптичката Десислава Банова.

Oще по темата

На личната си страница във Facebook, известният с острия си, но точен език творец, се изказа: "Погледнах през прозореца и нещо се беше променило. Абе, снега ми биеше на кафяво!

После на терасата забелязах, че за първи път вятъра духа отгоре на долу. Пословичната ми интуиция рече: От днес, Иване времето ще бъде Президентско...

Дори мурсалският чай, който не изпих ми се разсмя от чашата. Сега номера е да си СИНОПТИМЕЙТКА...целият ден ми се прецака от фалшива лигня!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

75

Анонимен

преди 6 години

Айде този *** Ласкин да си гледа работата! Ако може да се пръсне от завист и злоба! Нека Росен Плевнелиев и Десислава Банова да имат искрена,детска и здрава любов помежду си!

74

Варан

преди 6 години

Ласкин не е лесен с острия си тон,но е напълно прав в словоизлеянието си.Нека Плевньо и Деси да са заедно,щом се обичат,но да бъдат по-дипломатични.Все пак не са тинейджъри.А това, че тя коментира за починалото му дете е долно и непочтено.Тя няма право да коментира най-личните неща на чуждото семейство.А той горкия мълчи като риба и се смее като......!

73

Кума Лиса

преди 6 години

Ласкинхейт! Пак се е напушил.

fallback