Кадър: Bulgaria ON AIR
fallback

За първи път Наталия Кобилкина разказа подробности около новата й книга "33 дни до мечтата" пред Константина Живова за предаването "Околосветско" по Bulgaria ON AIR.

"За 33 дни се оказа, че човек може да сбъден мечтите си. Моята позицията е, че ако всеки ден правиш една от моите практитки, можеш да промениш живота си. Целият ми опит за 15-те години работа е събран в тази книга. Искам да оставя опита си. Жените, които прочетат тази книга, никога повече няма да бъдат същите", сподели ексклузивно Кобилкина.

Цялото интерво със сексоложката и семеен терапевт, вижте във видеото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

123

преди 6 години

Тази лично на мене като мъж ми е лееекинко противна.

16

Румен

преди 6 години

горката,какво ли не пробва!ама като си *** е за цял живот!тази ,могат само кокошки като нея да я гледат и слушат...книгата ще си я купят да има с какво да удрят мъжете си по тиквите!

15

до 14

преди 6 години

Да именно това е причината да пише книги за взаимоотношение мъже и жени, а не как да отглеждаме децата си.По принцип си прав трябва и психологии които да пишат повече за взаимоотношения деца, Мъж и Жена, на достъпен език, но както казваш от нея не се очаква това.Тя си има нейната ниша.А и няма опит за второто.

fallback