17

123

преди 6 години

Тази лично на мене като мъж ми е лееекинко противна.

16

Румен

преди 6 години

горката,какво ли не пробва!ама като си *** е за цял живот!тази ,могат само кокошки като нея да я гледат и слушат...книгата ще си я купят да има с какво да удрят мъжете си по тиквите!

15

до 14

преди 6 години

Да именно това е причината да пише книги за взаимоотношение мъже и жени, а не как да отглеждаме децата си.По принцип си прав трябва и психологии които да пишат повече за взаимоотношения деца, Мъж и Жена, на достъпен език, но както казваш от нея не се очаква това.Тя си има нейната ниша.А и няма опит за второто.

14

Анонимен

преди 6 години

До реалистТя освен един развод и 2 брака няма други постижения в личен план.за деца е малко дъртичка вече - 80 набор -наближава 40-те.Една жена не роди ли до 30 години почва яко да изтрещява.Примери мис Петрова/бивша мисис Бередин, Бенатова, Патрашкова, Камелия.Секса освен удоволствие трябва и деца да се пръкват от него.

13

до че какво и е?

преди 6 години

Всъщност си прав нейните идеи са достъпни и са на свободен достъп ,но тези които не могат да четат или да асимилират това което четат(баламите ) ходят да и плащат да им обясни идеите лично, реално тя се издържа от тези които нямат много акъл.Иначе за идеите и са добри но не са нейни просто има идеологията на " мъжете са от Марс а жените са от Венера" тази идея я опакова в малко "феминистка " опаковка.И си получава нещо различно , но принципите са същите.Просто опакова ,психологията на достъ

12

Анонимен

преди 6 години

М ,чи те нашти жени съ огръничени :)Мислят само за пари .А за секс когат станат на 80 :)

11

7,

преди 6 години

До потресенХич не е "тъпо", щом е намерило толкоз ограничени мозъци да го следват и да му плащат.

10

Анонимен

преди 6 години

Тя за разлика от всички други мъжемразки кара жените да обичат мъжете си .Това е в основата на секса и различните му практики .

9

???

преди 6 години

Да, намерила си е нишата, така е!!! Но защо у нас бе, хора??? Ние българите ли сме най-тъпите??? Да си ходи у тях!

8

че какво и е?

преди 6 години

Няма смисъл да плюете Кобилкина. Тя просто прибира парите на балъците. Щом и се връзват значи си разбира от работата жената. Тя им говори глупости, те явно това искат да чуват. С нищо не е по-различна от всяка врачка/баялка/астроложка. Намерила си е ниша и се издържа от кокошки

7

потресен

преди 6 години

Представете си що за държава сме, щом това тъпо, украинско недоразумение и долна к...ва просперира, богатее и издава книги! Дали другаде някой щеше да я погледне даже?! От родината и са я натирили с шутове! Но при нас всичко гнусно, мръсно, грозно вирее! Жалка България!

6

реалист

преди 6 години

Не е развеждана или има деца? Написала някакви книги и изпълнила мечтите си.

5

HHH

преди 6 години

69, 33.. Тази освен познавателка на тънкостите на слагането, взела та да се вживява и като нумероложка. Май са и слагали маска и качулка.

4

Анонимен

преди 6 години

В предното или задното "йони"?

3

Анонимен

преди 6 години

О, ама тя имала и работа.

2

сексоложка 33

преди 6 години

На тази чакрите ли са и казали точно, че за 33 дни ще си сбъдна мечтите.

1

Анонимен

преди 6 години

Ако за 33 дни не си промените окончанията и не можете да практикувате дълбоко гърло, мили дами, значи нищо не сте постигнали и мечтите ви няма да се сбъднат.