Мария с Панче. Снимка: Facebook
fallback

Фолкфурията Мария заби хирург! Бившата на милионерският син Християн Гущеров не губи и минута в любовни страдания. Миньончето налази д-р Панче Димитриев в нощно заведение, като двамата си размениха няколко целувки, пише "България днес".

Мистериозният лекар е от Македония, но от години живее и работи в Пловдив. Стилът му е толкова авангарден, че често е търсен за мнение от светски личности и засичан в тяхна компания.

Oще по темата

Това възбуди интереса на Мария и тя веднага му се метна на врата. Двамата показаха изключителна близост, без да се притесняват от хората около тях.

Забежката им е запечатана на видео, на което се се вижда как комшийският лекар е хванал през кръста Отварачката, преди да й лепне страстна целувка, на която тя отговаря с охота. Чупките в ханша и приятната компания, карат Мария да не маха усмивката от лицето си и да свали всичките си задръжки.

Наскоро чалга фурията бе поразена от новината, че бившата й изгора съвсем я е изтрил от сърцето си. Малко след бурната им раздяла той преотстъпи трона й на плеймейтката Светлана Василева.

Двамата не спират да показват колко са влюбени, като последната бомба, която хвърлиха е, че стягат сватба.

Връзката им започна в разгара на лятото, като малко след това русокосият модел заживя в тузарското имение на Гущеров в столичният квартал "Бояна".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 6 години

И тоя ако е хирург, колкото и тая е певица.....здраве му кажи. Поне по гро...зотия са си лика прилика.

10

Анонимен

преди 6 години

Мария ако не съди Мегз за клевета значи е истина, че е компаньонка ....

9

Lina

преди 6 години

Това панче, не знам дали е лекар, но гледа да се снима с всяка певачка , посетила Пловдив. Със сигурност не е новият на мария, по очеизвадни причини.

fallback