Снимка: БТА
fallback

Кевин Спейси ще бъде "изрязан" от завършения филм на Ридли Скот "Всички пари на света" и ролята му ще се поеме от Кристофър Плъмър малко повече от месец преди премиерата, предаде Асошиейтед прес.

Oще по темата

Пожелали анонимност запознати с продукцията източници заявиха, че Плъмър започва незабавно снимките в ролята на Дж. Пол Гети. Всички сцени със Спейси ще бъдат презаснети. В презаснемането се очаква се да участват и Марк Уолбърг и Мишел Уилямс, пише БТА.

Ридли Скот възнамерява да спази планираната дата на премиерата в САЩ на 22 декември.Първоначално бе предвидено световната премиера на филма да е на 16 ноември в Лос Анджелис на фестивала на Американския филмов институт.

Филмът обаче бе изтеглен по-рано тази седмица заради сигналите за сексуален тормоз срещу Спейси. Носителят на "Оскар" бе уволнен и от сериала "Къща от карти".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

nina

преди 6 години

#15Абе Стейси може и да е гей-педофил,zа Спейси обаче се знае само ч е е гей.До този момент оплакалите са млади мъже,и май не толкова млади.А точно пък Американски прелести на мен не ми харесва.Виж обаче Обичайните заподорени е култов филм.

15

Анонимен

преди 6 години

Стейси е гей педофил посягал на малки момчета . Точка , който иска да му гледа физиономията да гледа американски прелести . Аз не искам да го гледам

14

BigDick4you

преди 6 години

До ninaА Ридли Скот, уви, отдавна вече не е брилянтен режисьор..

fallback