16

nina

преди 6 години

#15Абе Стейси може и да е гей-педофил,zа Спейси обаче се знае само ч е е гей.До този момент оплакалите са млади мъже,и май не толкова млади.А точно пък Американски прелести на мен не ми харесва.Виж обаче Обичайните заподорени е култов филм.

15

Анонимен

преди 6 години

Стейси е гей педофил посягал на малки момчета . Точка , който иска да му гледа физиономията да гледа американски прелести . Аз не искам да го гледам

14

BigDick4you

преди 6 години

До ninaА Ридли Скот, уви, отдавна вече не е брилянтен режисьор..

13

бах

преди 6 години

Егаи първичните реакции. Значи достатъчно е някой да се оплаче и още преди да се види дали е истина, веднага почва гоненето не вещици. После пък ако нещата се окажат по друг начин на кой му пука. Да не говорим че всички оплаквания са за минало време и някак си ползите се казват с половин уста. Специално за Спейси онва келнерчето ми беше много смешно като обясняваше как са си разменили часовниците видиш ли ей така няколко кинта срещу 5500.

12

nina

преди 6 години

Последно,Спейси насилил ли е някой от "оплакващите " се?Или просто си е прави свалки,а "свалените"сега се сетиха да се оплачат??Като барманът,дето продал часовника на Спейси и сега сигурно ще напише мемоари по темата..Не нам защо е тази истерия около Кевин Спейси,но той е брилянтен актьор,жалко,че Ридли Скот го сваля от филма си.

11

Анонимен

преди 6 години

Единственият НЕизнасилен е ЧЪК НОРИС

10

Климент

преди 6 години

Е, какъв е, щом може да е всякакъв? Някакъв тип изтърсва нещо, случило се уж пред две десетилетия и, хайде, без доказателства и просто ей така, да унищожим човека. Това нормално ли е? Тоя защо мълча досега? Онази компания се чудила как да излезе от проекта за филма, защото е искала да си спести парите и случаят просто е добре дошъл. останалото е жълта преса и човешка глупост.

9

Валентин

преди 6 години

Цялата тази какафония около Спейси все повече прилича на лов на вещици. И от то хора, чиито морални устои са на кота нула.

8

Дам

преди 6 години

Може да е всякакъв,но не може да му се отрече,че е брилянтен актьор. Ридли губи,защото филма няма да е същия без Спейси.

7

ТHE Патриот

преди 6 години

сега ми става ясно защо толкова добре играеше психарски роли!

6

Анонимен

преди 6 години

Кръстоносен поход. Изгарят на кладата еретиците. И всички се правят на по-вярващи от папата.

5

Аз

преди 6 години

Е сега поне ще му остане достатъчно време за момченца.

4

Алов

преди 6 години

Тук в бг половината шефове трябва ги изволнят !!!!

3

Анонимен

преди 6 години

Оливането вече е в разгара си.

2

не гей, а педофил

преди 6 години

Ако е имало малки момченца в каст-а е ясно защо.

1

шматка

преди 6 години

Ами и Плъмър се окаже социалист(от ляво)и него ли ще го ***