Снимка: БТА
fallback

Бившият бодигард на популярната американска певица Марая Кери я даде на съд за сексуални посегателства и унижение на човешкото достойнство, съобщава сайтът за знаменитости TMZ.

По думите на телохранителя Майкъл Анело Кери е унижавала него и неговите колеги, като ги е наричала нацисти, скинари и членове на Ку клукс клан. Звездата е извършвала и сексуални посегателства срещу него.

Анело цитира случай, когато Кери под предлог да пренесе багажа й, го е поканила в хотелската си стая и го посрещнала в "прозрачно облекло".

Охранителят искал начаса да излезе от помещението, но певицата не му позволила да го стори и настоявала да й помогне за куфарите. Едва след това Анело успял да напусне стаята, но признал, че не е имало физически контакт между двамата, пише БТА.

Анело е бил шеф на агенция за охранители, която е обезпечавала безопасността на Кери в периода 2015-2017 година. Според сайта представители на певицата водят преговори с бодигарда за постигането на извънсъдебно споразумение по повдигнатите срещу нея обвинения.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 6 години

Милият той, да го оплачеш! Натискала му се, а той отказал...!? Не думай, бе!

15

bluesky1

преди 6 години

Направо припадам от магарето....ахахахахахахааааааааа

14

Анонимен

преди 6 години

До колегите нерези - аз пък не съм съгласен всяка цоцолана да ми навира *** си в хотелска стая!

fallback