fallback

Общ преглед

Неравностойна битка видяха зрителите на поредния дуел във "Фермата", в който се изправиха Виолета срещу Ивона. Ивона успя да спечели само първата битка, която беше върху въпроси от Алманаха, а във всички силови игри се наложи вдовицата Вили.

Късметът изигра своята роля и макар резултатът да е категоричен, Виолета взе победите в игрите буквално на косъм, защото разликата в общото им време беше едва 31 секунди.
Вдовицата излезе на Арената с тениска с лика на децата си, на които посвети победата и в името на които се закани, че ще стане първата жена спечелила "Фермата".

Болярката Ивона беше една от най-мотивираните участнички, за която мнозина казваха, че няма да се спре пред нищо, за да стигне до финала. На първия си дуел, на който отстрани македонката Диана, тя изненада всички фермери, които до този момент я подценяваха, като дори успя да подобри рекорда на Силвия от втория сезон на хитовото риалити на bTV.

"Благодаря за това, което ми дадохте. Щастлива съм, че имаше хора, които повярваха в мен на този дуел и че получих втори шанс. Има хора, които ме обикнаха във фермата – за мен това е прекрасно. Преживях много неща, изправих се срещу много мои страхове, направих неща, които не съм вярвала", каза на сбогуване Ивона. Фермерите коментираха, че тя е разчитала прекалено много на тактиката и стратегията, а е трябвало да покаже повече действие.

"Посвещавам тази битка на майка ми и баща ми, искам да се гордеят с мен", призна на финала победителката Виолета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

:)

преди 6 години

"Болярката" Ивона беше една от най-мотивираните участнички...но и тя се оказа използвана и изхвърлена от "обикналата я приятелка " Елена.За награда я направи фермер на седмицата.

15

До N17

преди 6 години

Много точно казано! Дано скоро да си тръгне и другата интригантка Елена. Реакцията на Яни беше странна. До вчера бяга след Виолета, а днес рева за Ивон:))

14

Анонимен

преди 6 години

"Болярката" Ивона, ме отврати как нагло и ехидно "ръкопляскаше" на Дарина когато тя се опита да им наложи своите правила като фермер.Тогава лъсна истинската и същност умело прикривана зад любезно държание.Заедно с Гечо( и двамата заради егоцентричността си) стартираха бойкота на Дарина като фермер и Еленка само това и чакаше и пусна останалите по пързалаката.Хубаво е че си тръгна.

fallback