16

:)

преди 6 години

"Болярката" Ивона беше една от най-мотивираните участнички...но и тя се оказа използвана и изхвърлена от "обикналата я приятелка " Елена.За награда я направи фермер на седмицата.

15

До N17

преди 6 години

Много точно казано! Дано скоро да си тръгне и другата интригантка Елена. Реакцията на Яни беше странна. До вчера бяга след Виолета, а днес рева за Ивон:))

14

Анонимен

преди 6 години

"Болярката" Ивона, ме отврати как нагло и ехидно "ръкопляскаше" на Дарина когато тя се опита да им наложи своите правила като фермер.Тогава лъсна истинската и същност умело прикривана зад любезно държание.Заедно с Гечо( и двамата заради егоцентричността си) стартираха бойкота на Дарина като фермер и Еленка само това и чакаше и пусна останалите по пързалаката.Хубаво е че си тръгна.

13

Анонимен

преди 6 години

Виолета би Ивона.Виолета,това което и на е на сърцето,това и е и на езика.Прибързано говори без да премисля защото е спонтанна.Работлива е.Коя друга жена освен нея се справя в кухнята-никоя.На 28 години е и има вече две дечица-две българчета.Преживяла е трагедия да изгуби съпруга си толкова млада но не се оставя това да я прекърши и да хленчи непрекъснато и да го използва в Фермата като някои други.Налага си да бъде силна като характер и физически също, заради децата си.Не видях лицемерие в нея

12

до дядо пенс

преди 6 години

Виолета е типичния представител - 0 IQ, 0 възпитание , чалга и прУстотия до шия .

11

Анонимен

преди 6 години

Надявам се Виолета да стигне до финала и да не спечели. От нейната уста освен лицемерие и подмазване, друго не е излязло! Дано възлюбеният Яни да се осъзнае и да ѝ бие шута, преди да стане познатото на всички ни "Спечелих от лотарията и открих истинската любов."

10

дядо Пенс

преди 6 години

До ЗаслуженаИвона е типичен представител на младите хора в България - задоволитен IQ и отрицателен КПД/коефициент на полезно действие/ ...Арогантни,непризнаващи чужд авторитет,мързеливи и неинициативни ...

9

Анонимен

преди 6 години

Виолета може и да е простовато момиче, но истинската интелигентност не се крие само в интелекта. Доста хора от фермата не могат да изразяват истинските си емоции открито, държат се невротично, не зачитат йерархията, не намират смисъл във фермерската работа, тоест във връзката на човек с природата и в естествените му взаимоотношения със земята и животните. Много ниско ниво и лоша култура, в смисъл лош усет за живот. Към тази графа спадат жените, които минават за уж по-свестни и "интелигентни".

8

Анонимен

преди 6 години

Изключително неприятна жена - прУсташко поведение и 0 възпитание , чалгария страшна с вечно отворена уста .няма да ме е яд ,ако вземе парите - има 2 деца -да са живи и здрави !

7

?

преди 6 години

До АнонименЕднада ги посвщава на децата, другата на родителите.

6

Заслужена

преди 6 години

победа на Виолета! Исках тя да победи, защото не обичам самодоволната надменност. В последните епизоди Ивон я видях като самодоволно, изключително безочливо младо същество. Човек трябва да има най-малкото респект от годините на по-възрастните; знанието си е знание, но то не е критерий за човешки качества! не ми допадна и търсенето от нейна страна на допирни точки с Вл Николов - беше ми фалшиво(клуб по интереси) Арогантността и агресията не се толерират от Онзи горе! Затова Ивон изгуби.

5

минувач

преди 6 години

Да бе,оправдания! То и Юсеин Болт бие на финала с няколко хилядни от секундата,но взема златото!

4

Анонимен

преди 6 години

Вили направи голям дуел вчера, а Яни много ми падна в очите.

3

Абе

преди 6 години

ведно с голямата награда да взема и Яни за мъж,че то тия две деца растът,и искат да ядът!!!

2

Гурбетчия

преди 6 години

Ако си гледал снощи,да ти обясня-първата си победа посвети на децата си,а втората-на родителите си.И разликата щеше да бъде повече от минута,ако не продължаваше да забива вече забити пирони.Така, че съвсем заслужено спечели.А пък селянина Яни се взе за един от"свестните"хора във фермата.***.

1

Анонимен

преди 6 години

Сега последно, на децата си ли посвещава победата , или на майка си и на баща си !?!