Виолета Тодорова. Снимка: Фермата
fallback

Както и се очакваше, фермерът на седмицата Дарина реши осмият дуел във "Фермата" да бъде женски, като в директна битка ще се изправят бъдат Ивона и Виолета. За амбициозната Ивона това ще бъде второ излизане на Арената, след като в самото начало на предаването тя доказа издръжливостта си и победи с размах македонката Диана.

"Ще се докажа и втори път. Аз мога да се справя. Каквото и да ми се случи, няма да се откажа. Моето място е на финал", коментира Ивона.

За свой противник на Арената тя се спря на вдовицата Виолета и определи избора си като практичен, но и емоционален. Ивона чистосърдечно призна, че двете не се разбират.

"Децата ще ме изчакат още малко, защото това е моят дуел. Приготвила съм си даже багажа за ратайския бряг. Знаех, че ще съм аз – много непрагматично мисли момичето и сега ще видим кой с каква стратегия е в предаването", закани се младата вдовица.

Женският дуел в неделя ще бъде напрегнат, защото Виолета има сериозна мотивация за победа. От една страна тя ще защитава мястото си в шоуто, тъй като още в началото съобщи, че иска да е първата жена победител във "Фермата". Друг силен мотив за победа е желанието й да отмъсти на Ивона, която преди няколко седмици отстрани приятелката й Диана и така я остави с един съмишленик по-малко.

Другият любопитен момент е, че това са жените, с които ергенът от с. Козлец Яни се разбира най-добре. Ивона му е приятелка, а Виолета определено му е тръпка.

Тази вечер наставниците на фермата Бети и Николай ще оценят свършената през седмицата работа и организацията, която Дарина създаде. От тяхното мнение ще зависи дали участниците ще имат достатъчно храна за следващите седем дни или ще им се наложи да гладуват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

АЗ

преди 6 години

Любовта на Алек е пълна постановка.Просто иска да остане на сцената за по-дълго време.със Със сигурност Валерия разбира че всичко това е фалш и затова категорично отказва дружба с него.Станислав също е голям интригант-остави Елена И Дарина сега настройва хората срещу Марина но защо не си зададе въпроса що за човек е той в очите на другите ? Единственият млад човек с положителни качества е Калоян.Дано и гостите оценят тези му качества........

23

провал

преди 6 години

Продуцентите толерират,неспазването на правилата,мързела,клюките, интригите,лошото отношение към по-възрастните,обидните думи.Самите продуценти провокират лоши отношения,любовни свалки,скандали.Продуцентите режисират епизодите и самите те, и четящата зад кадър правят внушения като "убеждават" зрителя да не вярва на очите си а да вярват на това което те му налагат.

22

АЗ

преди 6 години

Иван и Андрей завършват предаването с мото което трябва да се промени че "НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА СТАНЕШ ЗА РЕЗИЛ " ! Единствените положителни участници са Калоян Яни Гечо.Явно жените са подбирани мързел тъпотия некадърност липса на възпитание и най вече интриги.Наистина в шоуто трябва да има конфликти сблъсъци породени от различните ценности и възраст но всичко си има граници.Дано са по-малко такива млади жени защото ще е жалко.Най големи *** са Ивона Франческа Елена Дано са по малко такива

fallback