Общ преглед

Дълго обсъжданата сватба на Дани и Богданска вече е в историята. Независимо дали са се събрали преди или по време на шоуто, те официално положиха подпис пред държавата и вече официално са семейство Петканови.

Както се полага, тържеството премина с пиене, хапване, музикални поздрави и... вечният Богдан Томов, който се изяви като церемониал-майстор.

За няколко часа съквартирантите забравиха скандалите и дори проляха по някоя сълза в чест на младото семейство. Булката също си порева, но заради факта, че родителите й отказаха категорично да присъстват на бракосъчетанието.

Първата брачна нощ обаче не мина гладко за влюбените. Богданска обърна гръб на съпруга си и понечи да спи, което развали настроението на Лудия репортер. 

"Ти осъзнаваш ли, че няма да имаме втора първа брачна нощ. Вече ме приемаш за даденост, утре пак ще започнеш да ми изневеряваш. Аз трябва да съм ти най-близкия човек и ти вече ме пренебрегваш. Раздаваш се за непознати, за хора, които не са ти никакви, а аз къде съм", попита я Петканов.

Богданска видимо си взе поука и му обърна внимание и след малко ласки отидоха в банята да консумират първата си нощ като семейство.

Иначе шоуто напусна Ваня Щерева, която призна, че няма какво повече да покаже, освен още разправии с шеф Петров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар