29

Играта

преди 6 години

Всичко е само игра, всичко е само спектакъл! Повече няма какво да добавя ! ....

28

Анонимен

преди 6 години

Някои твари за пари са готови на всякакво излагане.

27

Анонимните

преди 6 години

не са двамата един за друг. има както жени, така и мъже не могат да се задоволят с един мъж и обратното. но техен си проблем. има и такива, като данчо-тя ще хойка, той ще търпи, виждаме, а и ... добре е да имат двамата сходство в характерите и в секса, но това е на 100000000000 души един... примери много хохохо дани май е от пасивните, щом е отишла с петима, десетина... проблем нямам. да ходи мадамата при някой индиец, черен, пожарникар, там ще улучи... да пази Господ, какво ли ни чака...

26

КТ

преди 6 години

Много грозна постъпка наистина много грозна! Никое момиче не би желало да прекара брачната си нощ така...още на първия ден си показа рогата! На тази " двойка" и 1 година заедно не им давам.

25

Анонимен

преди 6 години

леле...тоя и занапред ще продължи за всяко нещо да я изнудва като и вменява вина и натяква за изневерите ..

24

Анонимен

преди 6 години

крокозъбела може и да си е луд,ама чак пък да е репортер ?........а убавицата му какво се прави,че се пъне на секса? нали предварително е подписала с брадъра,че ще прави секс по ТВ,и за това и се плаща.

23

блЯк

преди 6 години

Лудия репортер,голем крокозъбел.Тази как го целува не я ли е гнУс? Колко ще им платят от Нова-БаРдАк тв за този цирк?

22

Анонимен

преди 6 години

а с това, че призна, че му е изневерявала повече от пет пъти не се ли излага?

21

Гошу

преди 6 години

- Ама мила, може ли да топна само ***, аре дееееееее.... :))) ---Истински романс, думи нямам просто. Пълна гавра. Това да си просиш секс от булката говори само едно - ПЪЛНО НЕРАЗБИРАНЕ НА СИТУАЦИЯТА. Знае, че майка й и баща и отказаха да дойдат на сватбата, но въпреки това реши да ги унижи отново, като принуди дъщеря им да се изложи пред цяла БГ, правейки зорлем секс с него. Ами нормално е да не иска, след като се знае, че всичко се записва и излъчва. Да беше изчакал малко бе, влюбения!

20

Анонимен

преди 6 години

Браво чудесна сватба Дано да бъдете вечно щастливи Бог да ви благослови

19

Lina

преди 6 години

Долнопробна комедия гледаме. Бай брадър да си бяха избрали по - кадърни актьори, вече има снимки и в медиите , на които се вижда, че тези са заедно от август месец. А по отношение на александра и репортера дори " скарването " беше нескопосано режисирано. При положение, че и двамата знаят къде е банята - нямаше нужда да се моли за " първа брачна нощ" въпросния. Явно му е обещана наградата и той изпълнява всичко, което се иска от него.

18

Отвратен

преди 6 години

Простотии които не заслужават да бъдат коментирани.Егати новината.Няма ли убийства , изнасилвания ,телефонни измамници , та опряхте до такива " новини"? Падението е пълно.

17

Анонимен

преди 6 години

Имали оФце дето гледат тази гнилоч? Телевизия не гледам от 1997 година тогава в тези години започнаха да се изявяват мекащите и кекащите. Една вечер ми вдигнаха кръвното селянжърите и селянжърките хванах тивито и го пратих през прозореца от 7-мия етаж. От тогава мутро селянжърски тлевизии не гледам.

16

Анонимен

преди 6 години

Какво противно, подло и долно същество е изтърсакът на доносника Богдански от БСП, а и тоя зъбльо до нея, нема да му дойде акълът никога. Горката, с нищо нема да се запомни, ако не е тая инсценировка на сАтба, нема такъв цирк. Майка й ли е много убава, или па баща й..Това предаване да го закрият и телевизията също. Само пошлост и простотия.

15

Мимка

преди 6 години

Поредната сватба по сценарий на екипа на шоуто. Дали ще оцелее брака на моделката с репортера времето ще покаже. Всеки звезден участник сключва договор с екипа, поставяйки условия за участие и престой. Само дето Брадъра спазва изискванията избирателно.Мария напусна сама, но взе хонорар. Ваня уж изгонена от зрители. С Мегз се държат унижавайки я многократно , като нарушават договорките с нея. Затова тя отказва мисии и безпомощността и да се справи я докарва до нервен и физически срив.

14

Гунчо Гунчев

преди 6 години

От статията не става ясно, има ли планирано след 9 месеца Биг Брадърче или този рекламен трик го пазят за друг сезон?

13

Анонимен

преди 6 години

Когато заедно поживеят в реалния, живия живот и се сблъскат с ежедневните трудности като семейни хора, ще си проличи веднага дали са един за друг и доколко са силни, за да си отстояват и доказват любовта. А от родителското влияние така или иначе не могат да избягат, както и останалите житейски фактори и условия.

12

Анонимен

преди 6 години

И за мен беше глупаво да се женят по телевизията, но пък в "истинския" свят- защо не? Много хора имат такива връзки- събират се, разделят се, карат се, после пак, но в крайна сметка отношенията им оцеляват години, често създават семейства, деца и са щастливи, не всичко е цветя и рози. А родителите категорично не са прави, тяхната постъпка е дори по- детинска, сърденето и бягането от отговорност не решава нищо, трябва да си до детето си, колкото и голяма глупост да върши!

11

Саманта

преди 6 години

Взела е лудия репортер толкова ли е лекомислена?

10

Анонимен

преди 6 години

До 2. Знаеш ли колко примери могат да ти дам добри родители до какво доведоха децата си. С това, че знаят кое е най-добре за тях съсипа ха животните им. Едната била умна, красива къде е тръгнала с разведен, че и с дете. Сега е сама, без партньор и без дете. От добро родителите са взимали решения за НЕЙНИЯТ живот.