Снимка: Instagram
fallback

Флирт, изневяра, разбито семейство. Фолкпевецът Галин за първи път проговори за един от най-трудните моменти в живота му, в който баща му ги напуснал.

Той призна, че баща му имал флирт със сестрата на Преслава - Ивелина Колева, която също е певица. Двамата работили в един и същ оркестър, а заради забежката той напуснал жена си.

"С майка ми заживяхме сами. Тя е най-близкият ми човек и всичко споделям с нея. Преживели сме доста тежки моменти, но тя се е борила винаги да иамем всичко необходимо", разказа пред "Папараци" Галин.

Той заяви, че случаят няма нищо общо с отношенията му с Преслава.

"С Преслава сме тип-топ. Тази афера няма нищо общо с нея. Простих и на баща си и в момента сме в супер отношения", обясни още певецът.

Той отрече слуховете, че има нещо общо със Сузанита и допълни, че в момента няма човек до себе си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

въХ

преди 6 години

Това си е направо готово сюжетче за сълзливо-сополива чалгарска песньовка на чалгаропитека Галинчо,"ша" разплаква феновете си от Долно Нанагорнище.

17

Анонимен

преди 6 години

ето, и един поп-фолк певец не иска отношения със сузанита. това трябва да говори нещо на майка й , и баша й.

16

Гошу

преди 6 години

До НараненаТака като те чета, май още го обичаш. Ами какво да ти кажа, такъв е света: мъжете изневеряват с жени, а жените с мъже. Важното е да не се шуми много по случая и да не се разнасят болести :) Клин - клин избива, търси си някой друг и тоя не го мисли, намери си нова любов, сега поне възможности бол - кеф ти заведения, кеф ти колеги, кеф ти интернет сайтове

fallback