Снимка: Facebook
fallback

Макар и скоро да стана майка, Ирина Шейк продължава да изглежда безупречно. Секссимвол, успешен модел, грижовна майка и половинката на красавеца и холивудска звезда Брадли Купър, тя споделя, че всъщност никога не е полагала кой знае какви усилия за външния си вид, пише OK Magazine.

"Никога не съм спазвала диети. Никога. Даже след раждането. Благодаря на моите родители за хубавите гени. Това не е кокетство – никога нищо не правя специално, за да съм във форма", разказва Шейк.

Супермоделът вярва, че жената не е длъжна да изглежда по определен начин, за да се харесва на мъжете. На първо място добре е тя да се харесва на себе си.

"Ако циклите на въпроса как да се харесам на мъжете, нищо няма да излезе. Смятам, че човек първо трябва да се хареса на себе си. Не мислете за мъжете, мислете за себе си! Сексуалността на жената не зависи от това дали сте си сложили токчета или не. Сексуалността е вътрешна хармония", разяснява Ирина.

Вижте какво казва още Ирина Шейк в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 6 години

21 век - моделките взеха да преподават философия...

10

Анонимен

преди 6 години

А външната пластика доколко помага на вътрешната хармония?

9

пълни тъпотии

преди 6 години

Жената трябвала да харесва сама себе си ,а не било важно дали мъжете я харесват !Тя и комшийката ми харесва сама себе си въпреки че тежи 120 кг. ,но пък мъжете не я харесват ! И поради тази причина ,че не се съобразява с това какво харесват околните ,сега е принудена да живее сама и вероятно да мастурбира вместо да прави секс с някой мъж !

fallback