11

Анонимен

преди 6 години

21 век - моделките взеха да преподават философия...

10

Анонимен

преди 6 години

А външната пластика доколко помага на вътрешната хармония?

9

пълни тъпотии

преди 6 години

Жената трябвала да харесва сама себе си ,а не било важно дали мъжете я харесват !Тя и комшийката ми харесва сама себе си въпреки че тежи 120 кг. ,но пък мъжете не я харесват ! И поради тази причина ,че не се съобразява с това какво харесват околните ,сега е принудена да живее сама и вероятно да мастурбира вместо да прави секс с някой мъж !

8

123

преди 6 години

Скъпо платена "работеща жена". Но пък има защо де. Поне е готина и то много. А явно знае как да си го направи.

7

Анонимен

преди 6 години

Шейк е от бедно миньорско село Еманжелинск в Западен Сибир. Майка й е рускиня, баща й татарин. Той умира, когато тя е на 14. Тя е висока почти 1.80 ие смугла и екзотична. Забелязва я руска модна агенция и така се започва. Важното е, че тя често се посещава Еманжелинск и помага на местните. Наскоро ремонтира дома за сираци и спонсорира операции и др. за бедни деца. Нека всеки направи толкова!

6

Анонимен

преди 6 години

невероятна е...!!!!

5

Анонимен

преди 6 години

Нечистоплътна оръплячка.

4

не се лъжете

преди 6 години

такива не са модел за следване

3

,,съвет,,

преди 6 години

вътрешна хармония от пола си ,,демек,, от ,,к-ва,, ,,съвет,, и ,,супер обратна,, не ми е модел за поведение сори като другите им момичета пърдон ,,момчета,,

2

Анонимен

преди 6 години

Рускинята си я бива - не е като дебелите мазни еврохейски крави.

1

Реалист

преди 6 години

Тая *** няма един ден работа в живота си (като изключиме моделството естествено). По цял ден насам натам джокинг, фитнесче, на кафенце, йога така се живее. Сигурно и за стрес и тежък живот ще почне разправя по някое време... Но пък евала и досега не е свирала на някой без няколко десетки милиона в сметката.