Снимка: Фермата
fallback

Седмицата, в която Божидара Бакалова прекара като шеф на останалите във "Фермата", й докара доста негативи. Държанието й, допълнено с енергийните усещания, дразнят все повече от участниците, които започнаха да й спретват и номера.

Емигрантът Гечо пое палката на фермер на седмицата, с когото Божидара влезе в конфликт миналата седмица. Първото нещо, което Божидара направи е да го прати да направи сапунка на къщата на фермера, за да изчисти лошите енергии.

Там обаче го очакваха изненади. "Жена ли е живяла тука? Уж богиня, искала чистота, а то все едно малките прасенца от кочината са дошли на гости", сподели впечатлението си Гечо, който се нанесе в къщата, доскоро обитавана от Божидара.

Останалите фермери са убедени, че досегашната богиня тази седмица ще стане ратай и дори я питаха кого ще викне на дуел.

Жените, които бяха удостоени със званието "богини", също не са във възторг от Бакалова и дори й спретнаха отмъщение - изхвърлиха дюшека й от юртата и той подгизна от дъжда.

Сестрата на Мис България Ивайла Бакалова се разгневи и се закани да отмъсти и да вдигне във въздуха юртата на жените.

"Аз не съм луда, както мислят хората. Не виждам нещата с очите са, а ги усещам с енергиите", категорична е Бакалова.

В шоуто тя непрекъснато натяква любовта си към учението на Петър Дънов, призовава небесните ангели, показва методи за покачване на човешките вибрации, направи демонстрации за смирение, но всичките й вярвания не се приемат кой знае колко добре от останалите.

Междувременно, след загубената битка срещу Владо Николов, Яни получи втори шанс да се бори за победата в шоуто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

ТАЯ

преди 6 години

ИМА МНОГО ПРОБЛЕМИ ПЪК Е И МНОГО ПРОСТА

38

Анонимен

преди 6 години

БожиКрава няма нищо общо с никакви "енергии",още по малко с учението на Дънов.Едно злобно,лутащо се същество не намертило своето място под слънцето, криещо се зад някакви "учения"което се опитва да доминира над други хора.Нищо друго.Всичко е поза,всичко е само театър.Изобщо няма място в такъв формат.Да яхва метлата и да се пръждоства в дън горите Тилилейски.Опосумите защо изобщо са я вкарали?Същата като Ласкин-излишна.

37

за да сме добре

преди 6 години

себеправедни не облечени вътрешно с Божията дреха на Праведност тогава се хвалим не със себе си а с Него Господ е наша праведност

fallback