39

ТАЯ

преди 6 години

ИМА МНОГО ПРОБЛЕМИ ПЪК Е И МНОГО ПРОСТА

38

Анонимен

преди 6 години

БожиКрава няма нищо общо с никакви "енергии",още по малко с учението на Дънов.Едно злобно,лутащо се същество не намертило своето място под слънцето, криещо се зад някакви "учения"което се опитва да доминира над други хора.Нищо друго.Всичко е поза,всичко е само театър.Изобщо няма място в такъв формат.Да яхва метлата и да се пръждоства в дън горите Тилилейски.Опосумите защо изобщо са я вкарали?Същата като Ласкин-излишна.

37

за да сме добре

преди 6 години

себеправедни не облечени вътрешно с Божията дреха на Праведност тогава се хвалим не със себе си а с Него Господ е наша праведност

36

като Бога

преди 6 години

единствен Бог може да ни промени и направи вътрешно праведни и външно балансирани в Божията Праведност

35

по-сериозно

преди 6 години

кви богини кви богове 21 век не в каменната ,,камъни,, ,,пеперудки,, ,,ангели,, ,,ало,, ,,дръвчета,, старото премина всичко стана ново от Бога в Божият Образ и в Божието Подобие в хармония и съгласие с естеството на Бог което е святост праведност мир радост красота баланс хармония Бог направи човекът праведен но някои се отклониха от истината в лъжа и извратеност

34

тътътът

преди 6 години

ало енергиини вампири заето за кухи ***

33

,,енеджи,,

преди 6 години

,,богини,, ,,ангели,, ,,енергия си обменят,, ,,верую,, не Божия всеки случай

32

лъжеучения

преди 6 години

енергиини вампири учение на дънов ,,в дъното на окулта,, като ,,будизма,, и други ,,чакри,, не пречете на християните ,,дъновисти,, сектанти Учителят Исус Христос със здраво учение здрави думи истинни не лъжа с лъжлив дух

31

Вуте

преди 6 години

Требе малко суджуци за Дънов.

30

Анонимен

преди 6 години

Дъновизмът е изключително опасна форма на сатанизма. Добре е да се внимава. Изкукването и другите последствия са доста неприятни.

29

Анонимен

преди 6 години

Някои от години не са гледали българска телевизия.Ами добре.Въпрос на личен избор.Тогава не коментирайте.Аз от 15 години живея в Испания,но не съм преставала да гледам бг телевизия.Пак казвам въпрос на личен избор.

28

Анонимен

преди 6 години

Тази е пълно куку.Не го ли разбрахте?.Срам за Фермата.

27

дъновистка за пример

преди 6 години

Типична Дъновистка! Тези са изперкала с.***. Колкото дъновисти познавам все са хлопа-тропа и се чудят как да зарибяват други последователи. Досадни са като мухи

26

Василев

преди 6 години

"Само Исус е Бог и само пред него може да се прекланяме."Да бе, Исус е синът, така че Бог е единствено Баща му и да припомня че имаше една заповед "Да не си правите кумири" така че почитането на кръста, разни икони и т.н. символи си е неспазване на Божите заповеди уважаеми добродетелни християни!

25

Стефанова

преди 6 години

Няма нищо общо между дъновистите и православието ! И самата фермерка показа колко са объркани нещата - камъчета, амулети, икони, книга на Дънов, танци някакви ! Пълна каша! Дано в един момент намери правия път ! Но Бог Иисус Христос има грижа и за нея, както и за всички нас!

24

Госпожицата

преди 6 години

Сега е малко неадекватна щото няма трева,но на вънка като се напушила видиш как усеща с енергията.Само стой та гледай

23

Анонимен

преди 6 години

Аз не мога да разбера, защо "духовно извисените жени" като тази са пълни палачорки, живеят в мизерия и ги мързи дори да си измият ръцете.

22

оле мале

преди 6 години

Познавам и други жени, любителки на Петър Дънов. Същите кукувици са. Философията на бялото братство явно привлича само кукувици.

21

Анонимен

преди 6 години

До 17. "БГ телевизия не съм гледал от години"Понякога има интересни мачове, но се гледат задължително в режим "муте".

20

До Анонимен 18

преди 6 години

Личи си че не си гледал предаването. Тази освен злоба и лицемерие друго не може да проповядва. Типичен пример за високо самочувствие с нулево покритие.