fallback

Общ преглед

Първата ни тенис ракета Григор Димитров направи фототур в домашната градина и побърза да сподели аграрните кадри в социалните мрежи. Той се е щракнал в овощна градина, на бостан, в царевичака и сред колци с червени домати.

Oще по темата

"Едно от любимите ми неща, когато се прибирам вкъщи", уточнява Гришо.

Явно на звездата ни й липсва досега с природата и не пропусна шанса да си напълни торбичка с ябълки, които на пазара се продават като био.

След неуспешното си участие на US Open Grigor Григор изненадващо се прибра в България, а вчера имаше неофициална среща и с президента Румен Радев.

Стана ясно, че Димитров замисля да изгради тенис академия в родината си, но в социалните мрежи повечето коментари бяха свързани с облеклото му по време на срещата с Радев. Той се появи на "Дондуков 2" по тениска и кецове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Анонимен

преди 6 години

Що за просташко заглавие

35

Анонимен

преди 6 години

Григор си е номер едно но драскачите от този сайт са с една мозъчна гънка обща за всичките и е крайно време собственика на сайта да се освободи от тези илитерати и да назначи грамотни и възпитани хора.Подценявате аудиторията като пишете неграмотно и поставяте чалгарски долнопробни заглавия-това говори единствено че не изпитвате уважение към самите себе си.

34

Плод Зеленчуков

преди 6 години

Снимки:1. а к а с чушка в ръка2. яде царевица,надявам се варена3. търси ябълка без червеи4. намери гигански каун5.говори на доматите на "доматски" и неволно ги клатиБи било добре,да поинвестира в инфраструктурата на градината-база за многопластови размисли и спомени.Не би било зле,да спази дрес кода и на тези снимки да е с костюм или фрак.Посланието е ясно-естествено(био) плодородие,стига градината на Никол да не е "буренясала".Всъщност "списалия" статията си бърка в лявата ноздра.

fallback