fallback

Шегичките и триковете не са чужди и на поп звездите. Една такава шегичка си спретна и Анастейша, която се яви в шведския риалити формат за певци "Idol".

"Бях в Стокхолм, когато реших просто така да отида на кастинга за шоуто", написа в Instagram Анастейша.

Певицата се беше дегизирала като Габи и подготви за журито шведска песен, за да покаже уважението си към домакините. После изпя и своята собствена "I'm outta love", но нито един от журито не разпозна звездата.

"Много си талантлива, но не можеш да пееш. Напомняш по глас Анастейша, но си твърде притеснителна", обясни на "Габи" Киши Томита от журито.

В крайна сметка тя се разкрива пред журито и им доказва - Анастейша наистина е само една.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

абсолютно

преди 6 години

До гаден преписвачИ Чарли Чаплин се явил на кастинг за имитатори на себе си,и се класирал...седми!:))))

9

П.Петров

преди 6 години

Оценката естествено е субективна, защото самото изкуство е такова!На мен ми се драйфа от чалга, но това не пречи на 90% от населението на България да и се кефи с подрусване и припяване!Освен субективно се оценява и комплексно - диапазон, техника на пеене, харизма, сценично поведение, стаиллинг. Анастейша като играе свита селска кифла, няма как да се оцени талантът и обективно! Шегичката иначе си е добра !А Кристиян си пее!Има и техника,и глас,и чар! Много популярни изпълнители имат по-малко!

8

Анонимен

преди 6 години

Това е доказателство, че повечето така наречени звезди са медийно наложени.. Преспали с един два продуцента и хоп, вече са известни! Без значение в каква сфера..

fallback