10

абсолютно

преди 6 години

До гаден преписвачИ Чарли Чаплин се явил на кастинг за имитатори на себе си,и се класирал...седми!:))))

9

П.Петров

преди 6 години

Оценката естествено е субективна, защото самото изкуство е такова!На мен ми се драйфа от чалга, но това не пречи на 90% от населението на България да и се кефи с подрусване и припяване!Освен субективно се оценява и комплексно - диапазон, техника на пеене, харизма, сценично поведение, стаиллинг. Анастейша като играе свита селска кифла, няма как да се оцени талантът и обективно! Шегичката иначе си е добра !А Кристиян си пее!Има и техника,и глас,и чар! Много популярни изпълнители имат по-малко!

8

Анонимен

преди 6 години

Това е доказателство, че повечето така наречени звезди са медийно наложени.. Преспали с един два продуцента и хоп, вече са известни! Без значение в каква сфера..

7

гаден преписвач

преди 6 години

Помня на времето като преписвах по литература от известни литературни критици и анализатори, как учителката ми/им пишеше 4-ки, с различки коментари под оценката.. хахахахахха

6

Анонимен

преди 6 години

Офф какво пак хванахте темата за тоя Кристиан? Момчето е опортюнист (няма нищо лошо в това) и се опитва да пробие с каквото може. Незнам защо хората се палят или екзалтират дали е българин или руснак и коя държава представял в някакъв конкурс който отдавна се доказал че има повече общо с политиката, отколкото с музиката. Нито аз, нито семейството ми, нито приятелите и познатите ми се чувстваме "представени" от това момче или от който и да е друг човек в подобен псевдо музикален формат

5

Анонимен

преди 6 години

Клеветата не знаеш ли, че е престъпление? Кристиан преди Х Фактор е бил втори в певческо риалити в Русия (148 милиона население) и има на Евровизия една от най-високите оценки в цялата и история, и от журито, и от публиката. Къде има връзки? В телевизията на Норвегия, която му даде 12 точки? Прочети му коментарите под видеата от хора от куп страни, да видиш колко е нехаризматичен и как не може да пее. Като не ти харесва, не ти харесва, ама без клевети без логика и доказателства.

4

Анонимен

преди 6 години

"Много си талантлива, но не можеш да пееш" ??Тогава в какво е била талантлива??! LolИначе случаят е показателен че журито на тези реалити за таланти като цяло, преценява напълно субективно или направо е купено! Като например режисирания възторг на нашата Саня Армутлиева към Кристиан Костов в Х фактор, след като и за нетренирано ухо е очевидно, че това момче няма НИКАКЪВ глас, нито харизма, нито данни за певец, а само яки връзки и пари.А и е изпечен тарикат, лъжец!

3

Анонимен

преди 6 години

Анастейша им доказа, че може да пее, а д. кошница се направи на големия експерт и стана за смях.

2

Анонимен

преди 6 години

Доказателство, че в тея журита има само бездарници.

1

Талант

преди 6 години

А моАм ли да се "дегизирам" , като Валери Божинов , и да ходя на "кастинг" за футболист в някой средностатистически Китайски клуб за "скромна" заплатка от поне 40 000 евро на седмица ?!?! ... Мисля , че разликата няма да е голяма ;) ...... Или ще ме пратят за барман в чалготека да кандидатствам направо ?!?! .......... ;)