Източник: Instagram
fallback

Пищният модел Ашли Греъм се подготвя за лятото. Звездата подгря феновете си като пусна фотос на страницата си в Instagram по бански.

В социалните мрежи Ашли има повече от 4,4 милиона последователи. По-рано този месец стана ясно и че Ашли е взела участие в италианското издание на Vogue.

Заедно с още няколко модели участва в кампания с хаштаг #BeBodyAware като идеята е, че те се отказват да скриват своите несъвършенства, включително и целулита си.

Повече новини за звезди четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

До 18

преди 6 години

Че кой пък ти е казал, че и искаме свинският стандарт на живот в *** където няма нищо естественно и всичко е фалш. Беше то преди 20 год. когато им текаха лигите на хората по краврника, ама вече не.

17

Анонимен

преди 6 години

Жената си изкарва милионите и ви се присмива на перфектните тела, които отгреждате в аборигенска държава и никога няма да имате нейния стандарт на живот.

16

Анонимен

преди 6 години

Като чета мненията на разни "естети" направо се чудя как всеки път повръщат при вида на бременната си съпруга или майка си-наедрялата с възрастта. Лигльоовци и сексуално неорентирани келиешии - колко от вас могат да си позволят да имат стройни красавици до себе си?

fallback