Източник: Facebook
fallback

Музикалната сцена изпрати още една абитуриентка. След Гери-Никол и нейната колежка Дара брои със своите съученици до 12.

Изпълнителката на "К'во не чу" завършва Националното училище по изкуствата "Добри Христов" и не пропусна да се похвали с видеа в социалните мрежи от своя празник.

Младата певица е заложила на тоалет в черно и бяло и доста силен грим, с който сме свикнали да я виждаме на сцената.

Повече новини за звезди може да прочетете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Dimov

преди 6 години

Toku sto po Nova davat za abiturientite.Dadoha Dara ot mnogo blizo kak grimirat liceto i.Ta tia ima tamni mustaci,naistina sa skubani,no se vijdat porastnali malki kosamcheta.

24

Хахахах

преди 6 години

Като чете човек коментарите остава с впечатлението, че някой насила ви е накарал да отворите статията, да я прочетете с погнуса и да анализирате с отвращение снимката. Пък един не я бил чува, пък на друг не му харесвала. Застанал някой анонимник пред компютъра в мухлясалия хол и умува кой какъв бил. Да сме живи и здрави и по-малко агресия, пък била тя и клавиатурна.

23

Анонимен

преди 6 години

Леле, майки, крийте си децата. Горгона медуза с разчленени гноясали уста в тъмно червено, с циреи над пещерни вежди и яки гурели на очите. В добавка - кирливи петна и цивка по джуките и безжизнени очи като на риба, престояла 5 часа на сухо. Леле, леле.

fallback