25

Dimov

преди 6 години

Toku sto po Nova davat za abiturientite.Dadoha Dara ot mnogo blizo kak grimirat liceto i.Ta tia ima tamni mustaci,naistina sa skubani,no se vijdat porastnali malki kosamcheta.

24

Хахахах

преди 6 години

Като чете човек коментарите остава с впечатлението, че някой насила ви е накарал да отворите статията, да я прочетете с погнуса и да анализирате с отвращение снимката. Пък един не я бил чува, пък на друг не му харесвала. Застанал някой анонимник пред компютъра в мухлясалия хол и умува кой какъв бил. Да сме живи и здрави и по-малко агресия, пък била тя и клавиатурна.

23

Анонимен

преди 6 години

Леле, майки, крийте си децата. Горгона медуза с разчленени гноясали уста в тъмно червено, с циреи над пещерни вежди и яки гурели на очите. В добавка - кирливи петна и цивка по джуките и безжизнени очи като на риба, престояла 5 часа на сухо. Леле, леле.

22

Анонимен

преди 6 години

До 24И слухът ми е много силен и обонянието. Може би за това не знам за тази.

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 22Има ти нещо на слуха. *** на лекар.

20

Гого

преди 6 години

Кръстника и платил реклама, като подарък за бала

19

Анонимен

преди 6 години

Гери-Никол ми е противна,но поне съм чувал за нея.За тази чувам за първи път. Мирише ми на платена реклама.

18

Анонимен

преди 6 години

Ми като са все еднакви... предавам се. Тази абитуриентка не ми говори нищо. Страхотна новина! Едно завършващо момиче има бал! Колко интересно!

17

анонимна

преди 6 години

До Анонимен 18Не, не е същата. Ти си гледал за дъщерята на Ива Екимова. А тази е някаква пишман певица от "модерното" поколение бездарни, но за сметка на това пошли "звезди".

16

Анонимен

преди 6 години

Разтърсих се да видя кое е това момиче и намерих това в уикито:https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B0%D1%80%D0%B0_%D0%95%D0%BA%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%B0ама дали е същото или нещо друго - де да знам.Глупави предавания не гледам отдавна, бг- телевизия и музика не потребявам. И се чувствам чудесно.И бг-новини не чета, тук само се забавлявам между два страйка, че толкоз глупости на едно място и толкоз смехотии рядко се намират.

15

Анонимен

преди 6 години

Тъй и тъй тука се пишат важни новини, та да питам за една рецепта за октоподчета бейби. Поне тази информация ще свърши някому работа и би била полезна. За разлика от това, че имало абитуриентка Х с ... как беше там... тежък грим и черно-бяла роклА. То и много други абитуриентки има още. И какво сега?

14

любо

преди 6 години

Звучното и име е Дара. Никой не знае истинското. Пее /ако може да се нарече песен/" к,во не чу" /свалям шапка на гения измислил името/. И е абитуриентка. Това е водещата новина днес в България. С нетърпение очаквайте утре по всички новини, как е изкарала на бала.

13

ГАДОРЯН

преди 6 години

Не е щерка на Стенли. Тя е от Варна. Голямо дърво е. Няма никаква женственост у нея. Да е жива и здрава

12

Анонимен

преди 6 години

До 8Вземи си масоните и ходи се лекувай.

11

Анонимен

преди 6 години

На тази ако и спрат ауто-тунинга ще стане страшно... то не че сега не е ама такива като Вирджиния рекърдс праят пари от еднодневки като тая.

10

Solar Power

преди 6 години

До ВескоНяма смисъл да е затворена устата. Когато е отворена си представяш как го пъхаш вътре. Всичко си има цел и смисъл мен.

9

Woof!

преди 6 години

До 8Всички далматинци са масони? Ехаа!

8

Веско

преди 6 години

Симпатично момиче, но какво има на джуката не мога да разбера. И този проблем да си затвори устата съм сигурен може да се оправи оперативно.

7

Анонимен

преди 6 години

Хубаво би било да се ориентирам от снимка,а не от името,че става въпрос за жена....

6

Анонимен

преди 6 години

Черно и бяло са цветовете на масоните!