Снимка: Булфото
fallback

Продуцентът Краси Ванков и актрисата Невена Бозукова - Неве са се разделили след 18 години брак. Неве ще говори за първи път за този период от живота си в предаването "Търси се" този уикенд.

"Силата да промениш живота си, когато не си достатъчно щастлив и влюбен в него! Възхищавам се за тази сила на Невена Бозукова - Неве. След 18 години с мъжа до нея - продуцента Краси Ванков решават да поемат по различни пътища, за да търсят онова, което са изгубили помежду си!", написа водещата на предаването Меги Димчева, която сподели и кратко видео с интервюто.

"Говорете, говорете, не спирайте да говорите, каквото и да ви коства това! Ние си казахме всичко на финалния разговор, когато беше вече късно", споделя Невена.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Да!

преди 7 години

И аз съм чувал за Нина! Ама тя и с Пулев май нещо...

7

Едно птиченце

преди 7 години

Ами нормално! След като мъжа и чукаше последните 7-8 години една от подчинените си и я издигна до некакъв си директор. А той завалията така и не разбра че любимата му секс кукла Нина Кисимова, бившата съпруга на сина на Асен Кисимов изсмука и обсяда половин София и повечето му приятели начело с Калин Врачански, Асен Блатечки и много други докато му се вричаше в любов и искаше да му ражда деца.

6

Кико

преди 7 години

Тия са си платили услугата "озвездяване" и затова ги пишат по вестниците. Никой нормален човек в България и грам не му пука за Краси и Неве, нито пък знае кои са.

fallback