8

Да!

преди 7 години

И аз съм чувал за Нина! Ама тя и с Пулев май нещо...

7

Едно птиченце

преди 7 години

Ами нормално! След като мъжа и чукаше последните 7-8 години една от подчинените си и я издигна до некакъв си директор. А той завалията така и не разбра че любимата му секс кукла Нина Кисимова, бившата съпруга на сина на Асен Кисимов изсмука и обсяда половин София и повечето му приятели начело с Калин Врачански, Асен Блатечки и много други докато му се вричаше в любов и искаше да му ражда деца.

6

Кико

преди 7 години

Тия са си платили услугата "озвездяване" и затова ги пишат по вестниците. Никой нормален човек в България и грам не му пука за Краси и Неве, нито пък знае кои са.

5

До Сандо 4

преди 7 години

Сандо,ти явно си ,,швед",кой ти го написа това което си ,,повърнал" в сайта.Почерка ти сигурно е и в нужника на гарата.Как ви търпи земята такива примитивни същества бе?

4

Анонимен

преди 7 години

Че много хубав мъж имала тая, бе, тююю, хубавите ябълки кой ги ядял.

3

Сандо

преди 7 години

Аз зато плющя само чуждо и моята като ми се украчи на 2 седмици веднъж ми е кат на нова година

2

Пророк :)

преди 7 години

Одъртяваща женица, живееща в химери и илюзии....Ще реве след някоя и друга година, ама ще е "късно либе за китка" :)))))

1

яЗЕКА

преди 7 години

Koй от от фотото е Неве и кой е Краси...Едно време това ме кефеше у Старт, че пишеха: първи ред отляво на дясно клекнали...Втори ред отляво надясно прави...Некакси се знаеше кой кой е.