Снимка: Костадин Кръстев - Коко
fallback

Певицата в напреднала бременност Джина Стоева засне провокативна сесия за списание "Жената днес". 40-годишната Джина е споделила няколко кадри от нея на страницата си във Facebook. На единия кадър тя позира с кожени дрехи и частична ски екипировка, както и по гол корем.

Очаква се попфолк звездата да роди първото си дете до два месеца.

За бебето се знае, че ще бъде момиченце, като бъдещата майка се чудеше дали да не ражда във Франция, където живее и работи сестра ѝ.

Стоева сподели в края на миналата година, че бебето е било планирано и много желано от нея и приятеля ѝ, с когото са заедно повече от две години.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 7 години

Много е грозно да се снимаш като тюлен. Да, за нея си е някакво изживяване да е бременна на 40 г., но за другите хора е нищо. Нейните наборки избират колежи за децата си и хич не са на тема бебе. Този тип снимки са единствено за домашния албум.

12

Анонимен

преди 7 години

Е това вече е страхотна чалгаджийска визия, уникум.

11

аз жената

преди 7 години

отвратително просто нямам думи.Майка съм на две момчета не бих си позволила никога да ме видят така.За едни пари докъэде се докара тез певици.То че нямат глас нямат но не може да ни заливат с техните простотий.А вие не им правете реклама защото е грозно и срамно

fallback