Източник: playboy.com
fallback

Скарлет Йохансон дава ново интервю в последния брой на списание Playboy. На фона на слуховете, че се е развела тайно и с втория си съпруг Ромейн Дюриак (първият е Райън Рейнолдс), актрисата казва: "Не смятам, че моногамията е нещо естествено".

Тя обаче не разкрива какви са отношенията ѝ с французина, който е баща на двегодишната ѝ дъщеря Роуз.

32-годишната звезда все пак допълва, че бракът ѝ допада като институция: "Мисля, че идеята за брак е много романтична. Това е една красива идея. И все пак не мисля, че е естествено да бъдем моногамни. Много е трудно. Фактът, че толкова много хора не успяват да бъдат верни на половинките си доказва това, че моногамията е против някои от инстинктите ни".

Йохансон споделя в интервюто, че майчинството много я е променило в добра светлина. Най-вече я е научило кои са най-важните неща в живота. 

Още новини за звезди може да откриете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

ДебелатаСиняВена

преди 7 години

Мис Джохенсън, елате в мойто село...близо до Дунава; ще ви избуам толкоз яко, че ще получавате слюнкоотделяне само като си мислите за мен и за дебелата синьо-лилава вена, която толкова обичате да облизвате и която тупти кат сърчице на малко котеАз съм малко беден( финансово) и богат( духовно),но тоз прът дето го навивам кат кравайче, че да се събере у гащите не прощава и не отказва; космато добиче, което оре цяла нощ с дълбок плуг

21

Безпартиен до 25

преди 7 години

Жена, която не желае можещ мъж на който да се опре ( не да се остави и да е без амбиции), а иска да прави всичко сама..... винаги.... най-вероятно ще си остане сама.....или ще мине на другия бряг.....Основната функция на жената е да бъде майка, всичко друго са изгъзици на времето.

20

КакаФилка-Филаретова

преди 7 години

Всеки знае, че най-читавите любов е от мъжете, а жената е от Сатаната.

fallback