22

ДебелатаСиняВена

преди 7 години

Мис Джохенсън, елате в мойто село...близо до Дунава; ще ви избуам толкоз яко, че ще получавате слюнкоотделяне само като си мислите за мен и за дебелата синьо-лилава вена, която толкова обичате да облизвате и която тупти кат сърчице на малко котеАз съм малко беден( финансово) и богат( духовно),но тоз прът дето го навивам кат кравайче, че да се събере у гащите не прощава и не отказва; космато добиче, което оре цяла нощ с дълбок плуг

21

Безпартиен до 25

преди 7 години

Жена, която не желае можещ мъж на който да се опре ( не да се остави и да е без амбиции), а иска да прави всичко сама..... винаги.... най-вероятно ще си остане сама.....или ще мине на другия бряг.....Основната функция на жената е да бъде майка, всичко друго са изгъзици на времето.

20

КакаФилка-Филаретова

преди 7 години

Всеки знае, че най-читавите любов е от мъжете, а жената е от Сатаната.

19

пак 25

преди 7 години

До БезпартиенИма ужасно много жени (на каквито няма да попаднеш, защото явно искаш да се чувстваш защитник), които НЕ желаят за тях да се грижат! Нещо против?

18

Анонимен

преди 7 години

До БезпартиенА амазонките?

17

Еврогей

преди 7 години

Стига с тая реклама на хетерастията!!!Всеки знае че мажката либов е най чистата и най святата!!!

16

Пешо*

преди 7 години

Забелязвам сред феновете на полигамията, че са такива само докато те кръшкат. Като им кръшне партньора и изведнъж забравят хипи идеалите.

15

ГАДОРЯН

преди 7 години

По принцип е права! Само комплексарите не изневеряват.

14

Анонимен

преди 7 години

До Анонименzavisi kolko e toksichna obstanovkata...

13

До 9

преди 7 години

Това за щъркелите е мит.

12

Анонимен

преди 7 години

Исляма го е измислил- имаш толкова жени колкото можеш да издържаш. Съвсем законно без да се криеш по нелегални хотелчета и докажи, като носиш и пълната отговорност за тях.Майтап бре.

11

Безпартиен

преди 7 години

Има и друга приказка народна.... по тоя случай.... "Всеки ден боб можем ли да ядем"

10

Безпартиен

преди 7 години

Робуването на някакви норми "общоприети" и създадени от някакви религии или патриархата днес е нещо, което е измислено от хората, което възпира естествените процеси. Хората май забравят, че сме живели и в матриархат и жената е имала по 10-на мъже. Говорих за представителите на мъжкия пол единствено. Казах че по презумпция на нас не ни е заложено да сме моногамни, а сами си го налагаме. Докато на една жена и е заложена моногамията, докато мъжа и не и стане скучен и не се грижи за нея.

9

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 9"Разни хора - разни идеали!"А на чули - недочули и разбрали - недоразбрали п*тляци - клеветници отново благодаря за изблизването на трите ми задни букви :)))Колкото си прав (относно трошенето) - толкова и да си жив! за тази благословия благодарИ на ***, които са те информирали "правилно"! :)))

8

Безпартиен

преди 7 години

По скоро, моногамията е противоестествена, но за мъжете. Айде аман от еманципатките Природно ни е заложено да сме ловци, а жената да се грижи за дома и отглеждането на децата.

7

Анонимен

преди 7 години

Еми да, моногамията не е естествена за цял живот. Надке, като ти е хубаво при някого, седиш си при него. Но като почне да ти става зле там, ставаш и полигамен. Вероятно Скарлет това е искала да каже. А не че ей така ходиш да се праскаш тук и там, докато си имаш щастлива връзка.

6

Анонимен

преди 7 години

До Надя НиколоваНадке...тоя път си безкрайно права...!!!

5

Анонимен

преди 7 години

Това е егоизъм спрямо децата,които са най-щастливи "с мама и татко" в един дом.

4

Анонимен

преди 7 години

Като позастареят им идва умът в главата,но тогава е вече късно.

3

Анонимен

преди 7 години

""Не смятам, че моногамията е нещо естествено".-Щтъркелите са моногамни. След като съществува в природата, значи е естествено. Това дали да се прилага при хората или не, защото съществува в природата е отделен въпрос. Важното е че Скарлет е ходила да троши...хрущяли... вмсто да седи в училище...