Снимка: Булфото
fallback

Композиторът Митко Щерев изрази разочарование, че е в лоши отношения с примата на българската естрада Лили Иванова.

"Искам да си оправим отношенията и мисля да предприема стъпки. Тя е голям професионалист и всеки, който е работил с нея ще го каже", каза Щерев в предаването "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR.

Музикалната кариера на Митко Щерев тръгва от пансион в Ямбол, където Маестрото за първи път вижда акордеон.

Благодарен съм на съдбата и съм щастлив човек, споделя легендарният музикант, ден след като навърши 71 години.

Вижте интервюто на композитора тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

ВН

преди 7 години

Не знам как е възможно да си променя човек мнението като ветропоказател. След като видя, че не може да и накриви шапката на Лили Иванова и тя му доказа, че продължава да е 1 и без неговите песни, сега да търси помирение. Липсват му материалните облаги от сътрудничеството му с Лили Иванова, но вече се е изплюл и няма как да се избърше.Много тъжно.

10

probi

преди 7 години

До АнонименЗамо за информация на теб и такива, като теб!Най-хубавите български песни, с най-красивите текстове, с прекрасна музика са създадени точно по " онова време ", както го наричат. Най-добрите певци и певици са пак от " онова време ". Песните звучат и до ден днешен. И всички ги харесват. Същите тези песни и певци, композитори, текстописци, поети...завинаги ще останат в музикалната история на България! За разлика от сегашните.

9

batevale

преди 7 години

Няма да му стигне времето на Митко за да оправи отношенията си с Лили.Човешкият организъм добре се справя с физическите травми ,но с душевните ,не е така....................

fallback