11

ВН

преди 7 години

Не знам как е възможно да си променя човек мнението като ветропоказател. След като видя, че не може да и накриви шапката на Лили Иванова и тя му доказа, че продължава да е 1 и без неговите песни, сега да търси помирение. Липсват му материалните облаги от сътрудничеството му с Лили Иванова, но вече се е изплюл и няма как да се избърше.Много тъжно.

10

probi

преди 7 години

До АнонименЗамо за информация на теб и такива, като теб!Най-хубавите български песни, с най-красивите текстове, с прекрасна музика са създадени точно по " онова време ", както го наричат. Най-добрите певци и певици са пак от " онова време ". Песните звучат и до ден днешен. И всички ги харесват. Същите тези песни и певци, композитори, текстописци, поети...завинаги ще останат в музикалната история на България! За разлика от сегашните.

9

batevale

преди 7 години

Няма да му стигне времето на Митко за да оправи отношенията си с Лили.Човешкият организъм добре се справя с физическите травми ,но с душевните ,не е така....................

8

Анонимен

преди 7 години

До написалия :"Разните му там соц музиканти нямат и една запомняща се песен."Вариантите са два - или си 12-13 годишен, или акълът ти е като на такъв.

7

Анонимен

преди 7 години

Разните му там соц музиканти нямат и една запомняща се песен.

6

бай хо

преди 7 години

Толкова пъти я плю,сега ще търсел път...абе льольо ти чувал ли си врабче да кълве орел?

5

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

а тутанкамон каза , че лили го е завлякла 10 кинта по време на първата промоция на дебюта и и от тогава не си говорят.

4

Анонимен

преди 7 години

Не знам какви са им отношенията и не ме интересува. Но, Митко Щерев има много добри композиции за нашите стандарти и е доста напред с материала в поп-музиката, за разлика от много съвременни "композиторчета" и изпълнителчета, графчета, мировци и какви ли не измислици. Първите му албуми с Диана Експрес са уникални - особено първата и втората дългосвирещи плочи. Жив и здрав!

3

га счупи стомната

преди 7 години

Сетила се Мара да се побара!Лили не прощава лесно!А дори и да прости, няма да е същото!

2

Я гледай....

преди 7 години

С такава тегоба не се живее.Да се скараш с Лили е като да псуваш всевишния. Ужас!

1

ля ля

преди 7 години

на всички ни е много тежко с тази фуста... дано се справи по-бързо с проблемите си горката.