Кадър: Нова тв
fallback

Актьорът Христо Живков стана причина съквартирантите във VIP Brother да останат без всякакви удобства. Той отказа да участва в мисията "Сериал", която винаги е била един от акцентите в шоуто.

Живков не промени решението си въпреки молбите на всички останали и промените в сценария, които Големият брат беше склонен да направи, а причините за отказа му бяха много, но най-вече връзката, която има в момента и евентуалната негативна реакцията на неговата любима. В крайна сметка мисията бе обявена за неуспешна.

Последваха наистина неочаквани санкции, които ще направят живота на звездите кошмарен. Те са най-тежките, които Къщата е виждала за цялата си история.

Бяха отнети всички завивки, възглавници и чаршафи, цялата домакинска посуда и разкрасителни уреди. Освен това Къщата остана без топла вода, а електрозахранването към хладилника и електрическите уреди беше преустановено. Съквартирантите повече няма да имат достъп до склада, басейна, фитнеса и пианото, а алкохолът и цигарите на територията на Къщата вече ще са само спомен.

Емануела пък реши да изпуши скрита цигара, за да накаже още вечно нападащите я съквартиранти. След размяна на остри реплики с групата на "интелектуалците", Еми изпълни заканата си, а последствията бяха повече от пагубни – холът и дворът останаха и без мебелите си. Така на участниците им остава да опитат живот в полеви условия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

в

преди 7 години

До АнонименНе е заради "кариерата". Снима се в масовката на българо-чужбински продукции. Просто бабишкерницата, с която живее е много ревнива.

16

Христо Артисто

преди 7 години

Еб...и "артиста"- какви роля да ти търсим ***. Елхичка, ротавирус или...Няма "приятелка" с евентуална негативна реакция.Има "приятел" с негативна реакция, а в тези среди да обърнеш резбата е престъпление.И като се наредиха артист,певица,водещ, водеща...Амбриажи...

15

S

преди 7 години

Mnogo vajnoShte go premestia v drugia krachol

fallback