17

в

преди 7 години

До АнонименНе е заради "кариерата". Снима се в масовката на българо-чужбински продукции. Просто бабишкерницата, с която живее е много ревнива.

16

Христо Артисто

преди 7 години

Еб...и "артиста"- какви роля да ти търсим ***. Елхичка, ротавирус или...Няма "приятелка" с евентуална негативна реакция.Има "приятел" с негативна реакция, а в тези среди да обърнеш резбата е престъпление.И като се наредиха артист,певица,водещ, водеща...Амбриажи...

15

S

преди 7 години

Mnogo vajnoShte go premestia v drugia krachol

14

М

преди 7 години

Единствените хора в тази къща, които могат да се нарекат випове са Вальо, Христо и Миглена. Другото е пълнеж от психично неуравновесени що годе популярни от телевизията муцуни.

13

Анонимен

преди 7 години

Според "топ" водещия - ники кънчев, биг брадър е най-великото предаване в историята на телевизията ...........може би на Нова телевизия.

12

Анонимен

преди 7 години

Страшна драма.

11

Анонимен

преди 7 години

Най-после един истински мъж да сложи на място цялото пошло предаване, гаврещо се с личния живот и вътрешен мир на участниците. Браво Христо. Нека тази кикимора или по точно к...а Е. те цуне от зад.

10

Анонимен

преди 7 години

Тъй като не гледам въпросното шоу, но ми стана любопитна мисията"Сериал", ще ми разясни ли някой в какво точно се състои?

9

НЯКОЙ 2

преди 7 години

Чудя се още ли има някой в България, който да гледа това просташко, пошло, воайорско предаване? По-голяма безвкусица в телевизията от тези предавания няма. Пълно падение за пореден път на НОВА ТВ. Какви ВИП-ове са това? Ако това са ВИП-ове, да пази Господ България от такива! Та нима стотиците хиляди лева не можеше да се вложат в нещо стойностно? Трябва със закон да се забранят такива просташки предавания.

8

възмутен

преди 7 години

Кога ще вземат лиценза на Нова телевизия заради Брадърите? Това е гавра с българите. На какво учи това предаване? Как се оформят скандали, нетърпимост, войаорство въобще за малко пари са готови свинщина да направят, но така става като няма контрол!

7

някой

преди 7 години

До ГоранНе се знае какъв договор е сключил.Може да има някакви условия в него, за които не знаем.Голяма работа - това не са ВИП-ове, а най-обикновени мърлячи.Заради едното шоу продуцентите и сценаристите се престараха и стигат до неприемливи граници и действия.Цялото това предаване е пошло, елементарно и примитивно.А проваленият сериал е върхът на простотията - сякаш се разиграва сценка в селско читалище.Тъй ли не могат да измислят едно смислено и на ниво представление?

6

до 5

преди 7 години

За обща култура. Да видя падението виповско, а и не само неговото.

5

Горан

преди 7 години

Браво, ама що дириш в предаване като Vip brother? :-)

4

1

преди 7 години

Бе кво ни занимавате с тия ?

3

Анонимен

преди 7 години

браво на христо. момчето си знае цената . заради пиячката на лигльовците,наречени "звезди" няма да си плюе на кариерата. обидно е да го принизяват до емануела. никой нормален човек не би слезнал от нивото си !

2

Gun

преди 7 години

На кого му пука за тези" vipove "?

1

Браво!

преди 7 години

Браво на Христо! Не падна на ничие ниво!