Снимка: Reuters
fallback

Рапърката от САЩ Азалия Банкс е подала оплакване в полицията на Бевърли хилс срещу новозеландския актьор и носител на "Оскар" Ръсел Кроу, съобщи Контактмюзик.

В жалбата си 25-годишната Банкс твърди, че през уикенда, когато е била сред десетината гости в хотелския апартамент на Кроу, поканени да вечерят и да слушат музика, актьорът е налетял да я души и я е изхвърлил от стаята. Рапърката посочва още, че Ръсел Кроу не е пожелал да й се извини за поведението си.

Неназован източник, цитиран от сайта за знаменитости TMZ.com, обаче твърди, че 52-годишният актьор няма за какво да се извинява, тъй като не е направил нищо нередно. Ръсел Кроу е изхвърлил Азалия Банкс от хотелския си апартамент, след като тя е отправила заплахи към гостите му, пише БТА.

Според изданието конфликтът е започнал, след като Банкс се е присмяла на музикалния вкус на Кроу и е нарекла него и поне още един от гостите "досадни бели мъже". Една от присъстващите гостенки е "скочила" в защита на домакина и е казала на рапърката да млъкне.

След намесата й е последвала "изумителна" тирада на Азалия Банкс. Твърди се, че рапърката е заявила: "Какво ще стане, ако счупя чашата си и ви намушкам в гърлата, пръскайки кръв навсякъде като в реален филм на Тарантино".

По време на словоизлиянието й Ръсел Кроу е останал "изненадващо спокоен", но след като Азалия Банкс е посегнала към чашата, той я е сграбчил в "мечешка прегръдка", изнесъл я от стаята и се е обадил на охраната.

И въпреки че най-малко четирима от гостите са заявили, че рапърката се е държала неприлично и е използвала расистки думи, Азалия Банкс се е оплакала и на страницата си във Facebook.

В поста си тя твърди, че Ръсел Кроу се е държал расистки, душил я е, изхвърлил я е от стаята си и я е заплюл. В следващ пост рапърката е написала, че се чувства малтретирана, самотна и депресирана. Двата поста впоследствие са били изтрити.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 7 години

Покажете я тая откачалка

5

Анонимен

преди 7 години

Браво! Който иска може да си направи труда и да изгуби няколко ценни секунди от живота си, проверявайки как изглежда въпросната! Малко и е било!

4

Анонимен

преди 7 години

Мразиш ме само защото съм ***. И да не ме мразиш ще ти се наложи :)

fallback