Общ преглед

Искането за развод на Анджелина Джоли извади тъмните тайни на тандема Бранджелина.

Двамата се разделят след двегодишен брак и 12 години след като заживяха заедно. Джоли е поискала пълно попечителство над децата, като в молбата за развода е посочила, че не иска издръжка от бившия си съпруг.

На всички е ясно, че причината за раздялата не се крие в парите. Засега и двамата са лаконични, наблягат на това да бъде осигурено спокойствие за децата им, като Анджелина направи изявление чрез своя адвокат.

"Решението е взето в интерес на семейството. Тя няма да коментира и моли семейството й да бъде оставено на спокойствие", заяви адвокат Робърт Офър. Джоли е поискала шестте им деца да останат при нея, а Брад Пит да има право на посещения, защото била "изключително разстроена" от родителските методи на съпруга си, твърди сайтът TMZ.

Двамата актьори имат шест деца - Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и бризнаците Нокс и Вивиен, като три от тях са осиновени. В документите за развода Анджелина Джоли посочва като дата на раздялата им 15 септември 2016 г.е пуснала.

Пит също излезе с кратко изявление, като каза, че е много разстроен от факта, че се развежда.

"Най-важното е сега да мислим за децата. Ще помоля пресата да им даде нужното пространство в този труден за тях период. Когато една двойка се сблъска с труден период в живота си, той може да ги раздели или събере заедно", коментира витиевато Брад Пит.

Основната версия за раздялата на двамата е извънбрачната връзка на Брад Пит с френската актриса Марион Котияр. Самата Джоли знаела за връзката на Марион със съпруга й, тъй като пуснала по петите им частни детективи. Прелюбодейците мачкали чаршафите близо две години.

Самата Котияр обаче отрече слуховете, че е третата страна в любовен триъгълник. Тя е категорична, че няма връзка с Брад Пит и не е отговорна за развода му с Анджелина Джоли.

41-годишната французойка се чувствала "съкрушена" от обвиненията, които се тиражират в медиите. Котияр настоява, че е щастлива с колегата си Гийом Кане, с когото са заедно от девет години.

Медиите отвъд Окена припомнят, че Брад и Анджелина не са отбелязали годишнината от сватбата си преди месец, дори напротив - били са на хиляди километри един от друг. Според твърденията на американски медии, Пит се е забавлявал в Хърватия в компанията на проститутки и с наркотици. Именно дрогата била другата причина Джоли да поиска развод.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар