47

Анонимен

преди 7 години

Те от Бранжелина ще се оправят, но ако съм на мястото на бащата на детето на Котийар, ********* ще разкатая на жълтите вестници.Такъв стрес за бременна жена!Притрябвал и е пит-ко - развалина отвсякъде.

46

Деби

преди 7 години

Омръзна на много хора Анжелина.Тази жена е без памет. Тя забрави като се друсаше как изглеждаше, забрави и за лесбийките си забежки.На каква светица се прави виждали са я по хотели в Швейцария с не друг ами с Джордж Клуни ...и колко други за тези 11 години. Набута на брата Пит 6 деца и се барикадира зад тях като многодетна майка . Цял Холивуд тук му се чуди как издържа тая фукла.

45

до 47

преди 7 години

Мой човек, ботоксовата баба Анджи може да яде прас пред Котиярката. На 20 беше добре като изигра ,,Хакер,, ама Пит знае че не е човек за една жена.

44

f

преди 7 години

Трябва да си пълен *** да изневериш на жена като Анджелина и ако е с това дрипаво френско нещо... едва ли. По съм склонна да вярвам че е пиел и друсал, доста се състари последните години и не е какъвто беше

43

Анонимен

преди 7 години

Тази пък хем си живеела щастливо с мъжа си и 5 год им син, хем се освежавала 2 години с БратП.

42

Тончо

преди 7 години

Анджелина може и да е красива, но сигурно е 2 пъти и по-ненормална и му прави живота крив, така че красотата не е достатъчна винаги!!! И има и жени, които да са прасета, че да предадат мъжа си с някой ***.

41

do 43

преди 7 години

Абе недей така. И тя му извади душата на тоя п.ич. А не е като да не я обичаше.

40

Анонимен

преди 7 години

Брад Пит е ***. Щом дори на Анджелина Джоли изневерят, това доказва, че дори да си най-красивата и класна жена на Света, мъжете са просто прасета и винаги ще намерят някоя парцалеса, с която да я предадат...

39

Ани

преди 7 години

На Брад Пит му идват разкрачени дето се вика, и той какво да се дърпа ли? И сигурно много по-красиви от Анджелина. А и тия деца дето са ги осиновили, цветни такива, то е показност и ненормалност и по идея на Анджелина сигурно, Брад се чуди на кой свят се намира и вече се оттърва!

38

Анонимен

преди 7 години

Ако не е Марион щеше да е друг, явно нещата не са си вървели между тях!Лошото е , че цялата работа започва да се превръща в един огромен цирк!

37

Doni

преди 7 години

Марион е по-красива от Ханджелина. А пък и какво да си мисли Брад, след като тя постоянно ходи при уж миличките бежанци, там вече не се знае какво се случва, така че по-добре далеч от такива болни мозъци! И по-добре да си взема децата да си ги гледа.

36

Анонимен

преди 7 години

Брат Пит иска да си порка на спокойствие, пък и жена без гърди за кво му е?

35

Анонимен

преди 7 години

Ами излиза, че Котияр и Жоли са родени в една и съща година - на по 41 са и двете. Може Брата да си пада по този набор точно.

34

Анонимен

преди 7 години

Котияр отрича и не изглежда като тръгнала да се развежда с партньора си. Не че не може да се е случило, но те французите ги приемат лежерно тези неща.

33

Анонимен

преди 7 години

Най хубавата новина от дни!най накрая!

32

Северозападняков

преди 7 години

Абе то нема цица да барнеш, пич...а да ...,може и на чек...и да караш.Ама ако и с мозъко не е в ред-остава ти само ракията(или наркотиците).Оно тва бившето женско бе и убаво и ебл...о, ама пощуре.Пръвом сака 100 деца - отбор ли, хор ли, Факултето ли ше праи?После се изкорми и изпореза, че майкя й умрела (па я ,като баба ми умре на 85, мигар ше живеа толкова).А па Брада греши-добро е Мариончето, *** е на 41-дръто за тигар-паралиа.Егоист е Анджелинка-она може като млада да се друса, а он не!

31

Анонимен

преди 7 години

*** от коментар 27 не иска да става руснак, а само да коли и беси като руснак.

30

аз

преди 7 години

Това изречение е безсмисленоДжоли е поискала шестте им деца да останат при нея, а Брад Пит да има право на посещения, защото била "изключително разстроена" от родителските методи на съпруга си

29

до 27 кандидата

преди 7 години

това звучи ***.

28

Анонимен

преди 7 години

До време еВреме е да си вземеш лекарствата.