Общ преглед

След като напусна "Пайнер" мнозина предричаха тотален крах на Камелия. Тя обаче продължава да бъде сред най-активните певици, клубовете не спират да я канят на участия. А в социалните мрежи постоянно провокира с еротични фотоси.

Може ли певец без "Пайнер"?

"Ако някой иска да вярва в това, то нека да вярва. Не съм аз човекът, който да го променя или да му обяснява. За мен истината е различна. Има изпълнители, които се нуждаят от музикални компании. Просто задължително трябва да стоят там, за да имат някакво движение с продукта си. Други артисти могат да се справят отвън, но те са малко. Нужно е да имат характер, да могат да носят отговорност, да вземат решения и след това да застават зад тях. Този тип изпълнители могат да бъдат самостоятелни. На всички останали им е нужна фирма", казва певицата пред "Труд".

Тя признава, че не следи кариерата на другите изпълнители, защото има твърде много потайности сред колегите й. Категорична е, че сред най-близките си хора няма такива от шоубизнеса.

"Нямам приятели от шоубизнеса. Аз много фино боравя с тази дума, защото, за да ти бъде приятел някой първо трябва да го познаваш, да си имате доверие, т.е. да имате открити отношения и да знаеш, че този човек наистина би застанал до теб във всеки един момент. За мен това е приятел. Иначе познанства имам много. Хора за хапване и пийване, за забавление, но приятелите ми са малко. Те са ми скъпи, познават ме, помагат ми и са по-малко от пръстите на едната ми ръка", разкрива Камелия.

За нея нещо непостигнато в професионален план няма. Твърди, че има песни, които и до ден днешен ги пеят в дискотеките и всички хора избухват.

"Преминала съм през това един малък град да излезе и да те посрещне като космонавт, както се казва. Тогава да си популярна фолк певица означаваше народът да те обожава и трепераха само да се снимат или да вземат афтограф от теб. Преживяла съм турнета, концерти на големи сцени, златни тиражи, хитове, любов от хората и пълни клубове. Продължавам и досега да се радвам на тези неща. Няма нещо, което да ми липсва. Да, винаги има какво още да изживее човек, но аз съм преминала през много неща и продължвам да пътувам, както се казва. Мога само и единствено да се радвам", допълва блондинката.

В средата на август Камелия ще представи нова песен и видео, която е озаглавена "Минута живот".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар