Динко изненада с приятен глас. Снимка: Владо Василев/клуб "Хасиенда"
fallback

Кошмарът за бежанците по границата - Динко Вълев а.к.а. АТВ-то, реши да зареже "свинските опашки" и да разходи телеса по родното черноморие.

Oще по темата

Той се оказа истинска сензация в Лозенец и с удоволствие позираше с непознати за селфи за спомен. Ямболският левент се беше "барнал" в шарена ризка, разкопчана мъжкарски почти до пъпа. Модният му престъпен вид се допълваше от фабрично прокъсани дънки с червени обувки.

Запознати с модните течения определиха външния му вид като подходящ за ляв футболен бек от аматьорските дивизии, но не посмяха да го споделят пред него.

Динко дотолкова се е взел за звезда, че дори се засяга, когато хората не го разпознават и трябва да си казва името при запознанство.

В интерес на истината, той предизвика доста по-голямо внимание от родни певци и тунинговани красавици, които бяха засенчени в една от дискотеките в курортното село.

Самият Динко пък демонстрира всестранния си талант и не лиши публиката от медения си ямболския глас по време на караоке вечер в клуб "Хасиенда".

Диджеите също не пропуснаха да подчертаят, че няма от какво да се страхуват, след като популярният "ловец на бежанци" е в клуба и го поздравиха на няколко пъти безплатно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Хейтър Тролев

преди 7 години

прилича на оня от "Бързи яростни" , преди да вземе да си бръсне главата

37

Промени

преди 7 години

Динко кандидатирай се за президент.

36

Анонимен

преди 7 години

Разцаква парите по морето изкарани с каналжийство.Свинските опашки са били за тези които не са си плащали.Може да сме от село но не сме толкова прости.

fallback