Снимка: архив Reuters
fallback

Бившата съпруга на Джони Деп - Ванеса Паради, и дъщеря му Лили-Роз защитиха актьора от обвиненията в насилие. Те бяха отправени от настоящата му съпруга – актрисата Амбър Хърд.

Oще по темата
Ръкописното писмо на Паради е публикувано в изданието TMZ. В него френската актриса определя Джони Деп като "чувствителен, обичащ и обичан човек".

"С цялото си сърце вярвам, че последните обвинения са скандални. През всичките години, в които познавам Джони, той не е проявявал физическо насилие", пише в писмото, информира "Фокус".

От своя страна Амбър Хърд твърди, че по време на цялата им връзка Деп е проявявал физическо и словесно насилие към нея. TMZ публикува снимка на актрисата, на която се виждат червени следи от удар около окото й.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

До жена

преди 7 години

Я отиди да те опрашат, че нещо нервна ми се виждаш. Май скоро е нямало кекс, а?

10

Жена

преди 7 години

10, разбирам естествено! То не е като да гледаш жени на картинки и видеа и да обясняваш кой как се бил излагал, нали отворко чикиджасал!!!

9

Жена

преди 7 години

10, за да се чувстваш ВЕЛИК! Почувства ли се? Хайде, ако не си, време ти е! Остави ме да се излагам както намеря за добре! Нали си много неизлагащ се?! Кво ти пука...... аман от сви-НЕ!

fallback