11

До жена

преди 8 години

Я отиди да те опрашат, че нещо нервна ми се виждаш. Май скоро е нямало кекс, а?

10

Жена

преди 8 години

10, разбирам естествено! То не е като да гледаш жени на картинки и видеа и да обясняваш кой как се бил излагал, нали отворко чикиджасал!!!

9

Жена

преди 8 години

10, за да се чувстваш ВЕЛИК! Почувства ли се? Хайде, ако не си, време ти е! Остави ме да се излагам както намеря за добре! Нали си много неизлагащ се?! Кво ти пука...... аман от сви-НЕ!

8

-0-

преди 8 години

"Жена" много ги разбира тия работи с мъжете... Странно, като се има в предвид, че едва ли е помирисвала мъж. Жено, жено, що така се излагаш по форумите...

7

Жена

преди 8 години

Нивата, до които може да достигне самосъжалението и безпомощността на един застаряващ мъж са безгранични. Това, че не е успял да запази жена си и децата си до себе си, го кара да изпитва липса на самочувствие, което естествено трябва да бъде напомпано от една с мноооого години по-млада от него мебелировка. Когато лабилното моме не знае как да се оправи с изтрещелия кретеноид, следва порция от бой и словесни злобни атаки, които е трябвало да възприеме като чИСТА и истинска любов. Ща така бе моме?

6

Жена

преди 8 години

Абсолютно е възможно господин Деп, зодия Близнаци, най-накрая да си е намерил удобната жалка боксова круша, която да му даде усещането, че е истински мъж. Обикновено, когато такива мъже са с по-силни и по-умни от тях жени, въпросните жени не им позволяват да се развихри до крайна степен истинската им, необичана и жалка същност. Когато обаче попаднат на удобна гъба, се получава госпожица ХърД, ама май е хърт, а не хард. От където и да го погледнеш *** с жалкарка. Да е жива и здрава Паради-ту.

5

Анонимен

преди 8 години

До ебачаГоляма любов дистанционна към Деп, бре, бре...

4

Анонимен

преди 8 години

Грозна работа, тия пари ги карат да се правят на маймуни и да си развяват кирливите ризи пред целия свят!

3

Анонимен

преди 8 години

А де, кой прав. Щом бившата му жена го защитава, склонен съм да се съмнявам в обвиненията на Хърт.

2

Анонимен

преди 8 години

Ясно е, че Амбър Хърт симулира всичко, за да измъкне милионите на Джонито. Доскучало й е при нормалните хетеросексуални двойки.

1

mimoza

преди 8 години

Ами що се разведоха?