Снимка: Reuters
fallback

Той може да е холивудската суперзвезда, но съпругата на Джордж Клуни – Амал, за пореден път доказа, че може да блести по-силно от знаменитостите.

Двойката гостува на фестивала в Кан, където Джордж Клуни участва във филма „Money Monster“, режисиран от Джоди Фостър, и в който му партнира Джулия Робъртс, припомня Daily Mail.

На червения килим Клуни бе съпроводен от своята половинка, която както винаги впечатли с избора си на облекло на подобни събития.

Въпреки че е правозащитен адвокат, госпожа Клуни знае как да привлече вниманието на медиите. Този път тя бе облечена в дълга, направо течаща рокля. С дълбоко деколте и голяма цепка, тоалетът подчертаваше прекрасната физика на Амал, но също така ѝ създаде и малко неудобство.

38-годишната хубавица трябваше често да държи задната част на роклята си с ръка и също да я пооправя, когато я настъпваше с крака. Добре че наблизо винаги имаше хора, които с удоволствие ѝ асистираха.

Вижте повече от модния гаф в галерията тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 7 години

и аз не я харесвам, но като на него му харесва......такъв е животът....

13

Анонимен

преди 7 години

Г-жа Клуни ако не беше с рокля, червило и дълга коса, може да мине и за господин Клуни! Доста е мъжествена в лицето и анорексична в телцето!

12

суета

преди 7 години

От мода не мога да ходА. А Джорджито много сдедичосан за свойте 55 години.

fallback