Снимка: Instagram
fallback

За кратко време Анастасия Квитко стана популярна не само в родината си, но проби и в Щатите.

Родената в Калининград пищна красавица е известна като "руската Ким Кардашиян", а формите ѝ носят все по-голяма популярност в социалните мрежи, както и в модните среди.
Интересът към нея е по-голям дори от този към настоящи топмодели.

В момента тя живее във Флорида, а местни агенции проявяват сериозен интерес към нея. Независимо, че е имало препоръки да отслабне, тя няма никакво намерение да сваля килограми и да влезе в графата "стандартен модел".

Анастасия е горда, че формите ѝ са естествени и никога не си е записвала час при пластичен хирург. Не спазва и диети, за да поддържа фигурата си. Не се оплаква и от големите си гърди, чиято обиколка би създала проблеми с гръбначния стълб на повечето жени.

За тонус и силует спортува редовно във фитнеса и сред природата.

Ако се съди по вкуса на американките, за които Ким Кардашян е модел за подражание за външен вид, спокойно може да се прогнозира, че и Анастасия скоро ще бъде една от емблемите в това отношение.

Самата Квитко смята, че фигурата ѝ е идеална.

Вижте апетитната рускиня в галерията тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 7 години

Съвецките *** които плюят по кардашианката сега възвеличават тая която е доста по-дебеличка. Дет' са вика руско ли е и л.айно да е, хубаво е :)

27

Др. Ксавие

преди 7 години

Мутант!

26

Поп Грую

преди 7 години

Гърдите й са НАПЪЛНО естествени, но е използвала един стар трик - търкала ги е с тоалетна хартия! Като й гледам "Диференциала", само с тоалетна хартия ще да е...

fallback