Жана напусна ареста с усмивка миналата седмица. Снимка: Булфото
fallback

Жана Бергендорф ще се размине само с административна глоба след пътната си изцепка под влияние на наркотици.

Тя се сдоби с обвинение, след като предизвика лека катастрофа в столицата, а след направени тестове от пристигналите на място полицаи се оказа, че се е качила зад волана след употреба на кокаин.

Oще по темата

Миналата седмица Жана престоя 24 часа в Първо РПУ, след което напусна с мярка "подписка".

Веднага след ареста, нейният адвокат заяви, че случаят й ще мине по бързо производство. Което означава, че тя си е признала вината.

Предложението на прокуратурата е Бергендорф да бъде глобена от 500 до 1500 лв. заради шофиране след употреба на наркотици, съобщава bTV.

Самата Жана призна, че има проблем с дрогата и тепърва й предстои тежка битка. Нейните продуценти от "Вирджиния рекърдс" пък заявиха категорично, че ще й окажат всякаква необходима помощ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

Главен Редактор

преди 8 години

Интересно - мен ако ме хванат надрусан да карам кола и да правя катастрофи, дали ще ме глобят с 500 кинта само????Тая заслужава да й вземат книжката а не да я глобяват. Дано следващия път като се надруса, да блъсне и убие някой от семейството на прокурора който е поискал само глоба в сегашния случай. Ама от сърце му го пожелава, щото тия вече оляха. Писна ми от двойни стандарти в тая държава - значи за едни може да има закони, за други не, така ли? Дано да му претрепе некой от семейството......

46

Анонимен

преди 8 години

толкова ли ви е важна тая?

45

Анонимен

преди 8 години

zashto ima knijka vse oshte taji jena??????

fallback