47

Главен Редактор

преди 8 години

Интересно - мен ако ме хванат надрусан да карам кола и да правя катастрофи, дали ще ме глобят с 500 кинта само????Тая заслужава да й вземат книжката а не да я глобяват. Дано следващия път като се надруса, да блъсне и убие някой от семейството на прокурора който е поискал само глоба в сегашния случай. Ама от сърце му го пожелава, щото тия вече оляха. Писна ми от двойни стандарти в тая държава - значи за едни може да има закони, за други не, така ли? Дано да му претрепе некой от семейството......

46

Анонимен

преди 8 години

толкова ли ви е важна тая?

45

Анонимен

преди 8 години

zashto ima knijka vse oshte taji jena??????

44

Лисан

преди 8 години

На кой му пука за тая наркоманка освен на медиите? Утре като гушне букета от свръхдоза, тъкмо ще имат материал за няколко дни, за да си запълват колонките.

43

Анонимен

преди 8 години

За да си тръгне с усмивка значи, че не си е взела никаква поука. По-соленичка глоба и отнемане на книжката за една година. Това мисля ще я накара да се замисли.

42

Анонимен

преди 8 години

JANA DARK drugia pът пак ще се нашмърка.

41

де факто

преди 8 години

До Де ЮреКакто обичаше да казва един познат, де юре е така, де факто к...р и нищо. Има един чл. 78а в НК, който си е задължителен. За шофирането с алкохол вече е различно, там се отнася условна, но не и за наркотици.

40

Де Юре

преди 8 години

Спрете с плюенето по съда. Той, съдът, че не е съвсем стока е друга работа. В конкретният случай, органа на който се плаща да защитава интереса на обществото - ПРОКУРАТУРАТА, умишлено предявява претенции за занижено наказание. Защо ?! Въпрос, който има отговор, но няма свидетели. Дали ще има достатъчен обществен натиск, който да накара Цацаров да разпореди проверка е въпрос. Засега. Та, съда - просто не може да приложи строгостта на закона след като прокуратурата не го поиска!

39

ненаказуемост

преди 8 години

Какъв съд имаме? Само глоби и условни присъди.Може да се друсаш кокото си искаш с наркотици, да правиш катстрофи и да ти се размине.Това не е наказание. Следващия път тая кокошка ще убие човек.

38

до 35

преди 8 години

Ами смешно и е. Смее се на нас, нормалните хора, че и този път ни се изплю в лицето. Тази и такива пачаври като нея нямат много сиво вещество и дори не могат да проумеят какво са свършили.

37

Анонимен

преди 8 години

Тая няма да си вземе поука. А кой ще отговаря, когато утре убие някой на пътя? В такива случаи трябва някой да понесе отговорност за действията си. Може би съдията? Може би прокурорът? Отвратително и много тъжно. За сетен път се убеждавам, че нямаме шанс и сме обречени с тия правораздавателни органи.

36

tret

преди 8 години

поредната наркоманка

35

Иван

преди 8 години

Защо се занимаваме с Киркеншлифер фон Вундербаар Очен Хорошо е въпроса. Че е ***, *** е, ама нас какво ни грее. Ако беше сгазила някое дете ... е тогава вече не знам, а такива като нея са много и карат коли като изтървани по улиците.

34

до 38

преди 8 години

ти явно нямаш много опит... такива неща не се купуват и никой не им ги продава. Винаги са ги намерили на улицата - явно изпуснати от някой минувач...

33

Анонимен

преди 8 години

Всъщност тя следва линията на управляващите - строеж на магистрали. Ако можеше Лили Иванова сега да започва своята кариера, то би запяла вместо детелини: "Магистрали, магистрали, магистрали...". Всъщност вече имаше песен на тази тематика: "30 евро ин дъ ноус".

32

жанчо до rusnak

преди 8 години

Пак се е "белосала".Чака да и докарат колата.

31

rusnak

преди 8 години

Не мога да разбера какво и е толкова смешно на излизане от първо? Иначе беше много скимтене около случилото се.

30

ЕГАТИ

преди 8 години

НАХАЛСТВОТО НА ПРОКОРАТУРАТА-ДА ПОИСКА ВЕЛИКАТА ДЗВИЗДЪ ЖАНА ДА Й ПЛАТИ 500 ЛВ.,ВМЕСТО ВЕДНАГА ДА Й БРОЯТ ПОНЕ 10000 ЕВРО ЗА СЪЗДАДЕНОТО БЕЗПОКОЙСТВО

29

Анонимен

преди 8 години

Нашмъркан ..род

28

Анонимен

преди 8 години

и аз имам проблем с дрогата - не ми стигат кинтите!